Video: teglsteinsvegg på soverommet!

Pizza, podcast og slegge


Nå begynner det å bli kaldt og jeg tenkte det var på tide å få peisen opp og stå for aller første gang – tenk så koselig det blir! Og når den først skal repareres tenkte jeg det ville være kult å kle av den siden av pipa som er inn mot soverommet mitt. Soverommet er nemlig hvitt, med gulldetaljer og gamle tregulv malt i fargen “warm blush”. En vegg med teglstein vil virkelig være med på å sette stemningen i fargepaletten!

Teglstein på soverommet!

Så enkelt er det å hente frem teglsteinsveggen! 😄 Hva synes du?

Posted by Kirsebærhagen on Saturday, November 18, 2017

Jeg startet med å slå noen sprekker i muren med en slegge. Deretter kakket jeg av bit for bit med brekkjern og hammer.

Kanskje ikke den beste idéen å starte med dette rett før leggetid, for et støv-kaos! Hahaha. Men byggeplass er byggeplass og jeg fikk sove selvom det ble endel støv i luften etter “avkledningen” av veggen.

Sånn ser pipeveggen ut etter jeg har hentet frem den originale teglsteinen under. Nå gjenstår det bare å tette igjen spekkene, slik at ikke røyken siger ut i rommet.

Jeg gleder meg sååå mye til en jul med fyr i peisen og kakkelovn på gjesterommet/garderoben. Snart blir det ny peis på mitt kommende kjøkken også. Da skal ingen fryse i Kirsebærhagen! Selvom det er gøy å være sosial, er det lite som slår en oppussingskveld med podcast og pizza. For det er så stas når det blir fint!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg