Ok, nå ble livet litt enklere!

Enkelt, gratis og ganske smart!


Som vanlig synes jeg det er gøy å få anbefalt gode apper, og spesielt de som ikke ender opp som “overflødige” men faktisk gjør livet litt lettere. Derfor vil jeg tipse om appen “Min Familie”. Den kunne like gjerne hett “min familie, mine beste venner og generelt folk jeg organiserer ting med i hverdagen“. Men jeg forstår at det ble litt for langt.

Ok, nå ble livet litt enklere!

Jeg har testet "Min Familie" og dette er 5 GODE GRUNNER at appen bør få bo på mobilen din! 📱❤️ PS. den er gratis (i samarbeid med Telenor Norge) last den ned her 👉 https://wp.me/p8A7fT-1b4

Posted by Kirsebærhagen on Thursday, November 16, 2017

I denne videoen forteller jeg om mine favvo-bruksområder i appen, men kanskje noe annet er genialt for deg. Delte handlelister har jeg allerede brukt flere ganger når det skal organiseres vennekveld og babyshower. Veldig lurt at man kan krysse av hva som er handlet, og se hva som gjenstår. Delt plassering er også viktig for meg, hvor mange ganger har du ikke sagt “tekst meg når du er trygt hjemme da”? Det føles hundre ganger tryggere å se at vedkommende faktisk kommer seg trygt hjem.

Last ned appen (helt gratis) for iPhone her eller for Android her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg