VIDEO: Rødhåret assassin for en dag. Møt mitt livsfarlige alterego!

Har du noen gang drømt om å være udødelig?


På søndag gjorde jeg noe som føltes helt fantastisk. Jeg byttet ut gode, gamle Christina med Katarina! Bare for noen timer selvfølgelig (jeg er altfor glad i meg selv til å ikke switche tilbake). Mitt livsfarlige alterego bærer hele åtte sverd, har svømmende langt rødt hår og føler seg som dronningen av verden.

Cosplay og LOL-finaler!

BAWSY! 🔥 Som Katarina og Leona, dekket Cosplayer – Tine Marie Riis og jeg finalen i Telenorligaen (for Telenor Yng). Kunne du tenke deg å prøve cosplay? 😻 mere her: https://wp.me/p8A7fT-1aH

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, November 14, 2017

Det er litt sånn det føles å bære cosplay. Veldig gøy å utforske et helt nytt miljø! Men akkurat fenomenet cosplay tenkte jeg å skrive litt mere om imorgen, for jeg filmet og tok bilder av så mange fascinerende kostymer, at det fortjener et eget innlegg.

Min første reaksjon var; skal jeg ha på meg det der? Men etter ti minutter i «Cosplay village» på spillmessen følte jeg meg som en bad-ass-bitch from hell! Mange ville ta bilder med oss. Livet som assassin anbefales.

Tine Marie har laget begge cosplayene og jeg er helt amazed over hennes kreativitet. Hun lager alt for hånd! Hun syr, bruker varmepistol, skjærer, snekrer og maler. Bare.. Wow! Ser det ikke kult ut?

Vi var begge iført cosplays fra spillet “League Of Legends”, fordi det var sluttspill i nettopp dette spillet i Telenorligaen. Jeg løp rundt og filmet mens Tine Marie tok bilder med fansen (og folkens, folk er ikke fans av oss, de er fans av karakteren! Nettopp derfor føler man seg som en helt annen person!).

Legger ut en video til, samt mine tanker om cosplaymiljøet her imorgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg