Ikveld er jeg UNFUCKWITHABLE!

“When you’re truly at peace and in touch with yourself , and nothing anyone says or does bothers you, and no negativity or drama can touch you.”


Jeg har bare bestemt meg for at idag skal være en god dag for meg. For i det siste har dagene mine vært litt grå, egentlig! Ting går ikke som jeg vil i kjærligheten og det spiser meg litt opp innvendig. Jeg er et konkurransemenneske og vil aldri gi meg. Så jeg er ikke den som bare kaster inn håndkleet når ting er tøft. Men noen ganger kan det føles urettferdig å stå i noe, jobbe hardt og ikke gi seg – når den andre parten ikke legger inn den samme innsatsen.  

Vel, tiden får vise hvordan historien ender. Jeg er hvertfall forelsket og hadde satt pris på en fin desember med min «special someone». Men idag skal INGEN og INGENTING få føkke med humøret mitt. Hverken den ene eller den andre veien. Igår hadde jeg er super start på helgen med vin og venner, idag har jeg handlet til oppussing av bad og nå skal jeg på konsert med min favoritt: Melissa Horn! Herregud som jeg gleder meg. Selvom jeg sikkert kommer til å hylgrine på første rad, musikken hennes treffer meg så dypt og sårt (men på en vakker måte – jeg er en sucker for melankolsk musikk)!

Det er nok av de dagene hvor man lar smått og stort gå inn på seg, så jeg tenker at når jeg først føler meg bra skal jeg klamre meg til den følelsen, og gjøre noe for meg selv. Så idag skal jeg nyte mitt eget selskap med musikk, rødvin og kanskje noe god mat. Nam nam!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg