Video: i et hjemsøkt hus i skogen..

Halloween i Kirsebærhagen


Tenk at du går inn i et forlatt hus i skogen. Du føler deg på ingen måte velkommen, men velger å trosse følelsen på grunn av nysgjerrigheten! Gulvet knirker forsiktig under føttene. Det lukter gammelt treverk og fukt. Trappene opp i andreetasje går i en bue, slik at man ikke kan se opp til soverommet. Skritt etter skritt, strappetrinnene opp – snart på toppen. En veldig følelse av ubehag velter innover deg, noe vil ha deg ut NÅ! Plutselig lyder et gigantisk DUNK, det drønner til i hele huset. Det er bare å komme seg til helvete ned! Slik startet min første dag i Kirsebærhagen, her er det nemlig litt Halloween hver dag. Men den 31. oktober gjorde vi litt ekstra ut av det da.

HALLOWEEN I KIRSEBÆRHAGEN

I et forlatt hus fra 1928 finner du sirkelsagen full av blod, hodeskaller og heksegryte. 🎃 Nede i en kjellerluke lå bildene av familien som bodde her i 1950. Er det tilfeldig at morens ansikt er slitt vekk, men ikke piken og dukkens? Happy halloween fra Kirsebærhagen ❤️PS: videoblogg starter på 00:38 (videoen inneholder sponset stæsj fra Nille, en hel haug blod og ånder!)

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, November 1, 2017

Som du ser i videoen bestemte jeg og mine tantebarn oss for å undersøke luken, som fører ned til et steinrom under kjøkkenet. Der har vi bare vært én gang før, men lukket fort igjen luken av frykt (les: edderkopper). Nå gikk vi ned igjen og fant en skuff gamle bilder av de som bodde her tidligere, gamle avisutklipp og 50 år gamle hermetiserte grønnsaker.

Barn nå til dags er visst vant til at alt som er skummelt er “laget”. Vi hadde rebus som førte to lag rundt i hagen, ned i brønnen og i utekjelleren. Rebusen endte i en lek hvor lagene skulle kjenne på noe i en boks og gjette hva det var. Den ene esken inneholdt et vaskeekte spiserør fra en ku, og flere gjettet “et plastikk bein”.

Gjett om lagene sto i kø for å vaske hendene etterpå! HAHAHA!

Vi hadde det veldig gøy med å gjøre klart til Halloween. Både å grave litt i det gamle man kan finne her i Kirsebærhagen og å pynte med hodeskaller, edderkoppspinn og falskt blod. Vi fikk sponset endel kult stæsj fra Nille for anledningen. Alt ifra lykter, svarte lys, teatersminke og kostyme som vi “hang” til edderkopper og godteri. De falske sårene våre laget vi enkelt av gelatinplater fra matbutikken, kokt med foundation og litt vann. Halloween skal ikke trenge å være dyrt og stressende for å være gøy, mitt kostyme gjorde seg selv med påsminkede blåmerker og blod. Litt pynt, en skummel spilleliste og ivrige barn? Da er det duket for blodig suksess.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg