Hvor ble alle dagene av?

Hei mandag!


Plutselig er det mandag igjen og forrige uke? Den vet jeg ikke helt hvor ble av. Jeg er i en periode hvor jeg føler at dagene blir så fort spist opp. Og liker jeg egentlig IKKE! Så nå setter jeg ned foten og sier “BREMS”. Denne uken skal jeg ha kontroll over min egen tid, ikke surre bort ettermiddagene på å scrolle hvileløst igjennom Facebook-feeden og sitte igjen med å hverken ha brukt kvelden på noe koselig eller fornuftig.

Hvorfor har jeg en tendens til å surre meg inn i et stresset mønster jeg ikke trives i? Det vil jeg bli bedre på. Når det er hektisk blir ofte alt litt “fra hånd til munn”, som er helt greit synes jeg. Da sover jeg når jeg kan, spiser det jeg har for hånden og velger å ikke la meg stresse av klær på gulvet. Men tiden etterpå trenger liksom ikke være preget av det. “Jeg var litt stressa for fire dager siden, skjønner du!” er liksom ikke en unnskyldning å spise pasta rett fra kjelen, legge seg klokka to og ikke henge opp jakka. Hehehe, *skyldig*.

Så denne uka blir det andre boller. Og ikke minst, imorgen er det HALLOWEEN! Jeg elsker enhver anledning til å pynte, kle seg ut og leke med falskt blod. Tantebarna mine kommer ikveld og vi skal skjære gresskar. Jeg gleder meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg