Look at my hair, my hair is amazing!

En make-over for en god sak


Idag hadde jeg en litt annerledes forespørsel til frisøren enn normalt! På søndag skal jeg nemlig være backstage under sendingen av TV-aksjonen og snappe for Telenor. Så i anledning årets mottaker, nemlig Unicef, ønsket jeg å farge håret mitt i logoen deres. Rett og slett for å sette litt fokus på helgen som kommer!

Videoblogg fra frisøren!

En make-over for en god sak 💅🏻💙

Posted by Kirsebærhagen on Thursday, October 19, 2017

Personlig har jeg angst for å åpne døren dersom noen uanmeldt ringer på. Kjenner du deg igjen? Da er det OK+ å vite at du ikke trenger å ha nervene i høyspenn denne søndagen, for det er antagelig en bøssebærer. Søndag er nemlig Norges største dugnad, hvor alle penger går uavkortet til å hjelpe Unicef med arbeidet for å gi utdanning til barn som lever i områder med krig og konflikt.

Selv har jeg ikke hatt TV på årevis, men NRK kan man heldigvis streame gratis på nett (dersom du vil ha med deg sendingen!). Det viktigste er jo å bidra, dette er liksom den éne dagen hvor hele Norge går sammen om å gjøre en forskjell! Selvsagt vil man delta. Ta ut en bunke nostalgiske kontanter, eller gi over telefon/sms. Det er fortsatt mulig å bli bøssebærer om du vil få noe fornuftig ut av søndagen din. Man kan også gi over nett allerede nå!

Hva skal Unicef gjøre med pengene? Støtten fra årets TV-aksjon skal brukes i fem land: Syria, Pakistan, Colombia, Mali og Sør-Sudan. Det skal bygges nye skoler, kjøpse inn bøker og annet skoleutstyr til lærere og lever. Unicef skal utdanne lærere, og gi lærere opplæring i hvordan de kan hjelpe elevene å håndtere traumer. De skal kjøpe inn leker og sørge for at skolene står støtte i lokalsamfunnet.

Jeg er nok ikke den eneste som ofte streifer innom tanken “jeg burde bidra mer”. For uansett om lommeboka består av smuler mot slutten av måneden, er vi rike. Dropp noen øl på byen lørdag kveld, ikke kjøp den genseren på H&M, og flesk heller til med årets viktigste søndagstur (bøssebærer) eller en transaksjon som gir goood samvittighet denne helgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg