Video: 5 album som er perfekt til 5 høstaktiviteter

Høsten er bedre med musikk!


Høsten er bedre med bra tunes på øret!

Høsten er bedre med musikk all day, errday! 🎵 Derfor er Music Freedom (i samarbeid med Telenor Yng) mitt #1 tips akkurat nå. Sjekk innlegget for 5 album, som er perfekt til 5 høstaktiviteter 🍁😏🍷 her: https://kirsebærhagen.no/2017/10/17/telnyng-video-5-album-perfekt-5-hostaktiviteterutm_sourcekommersielt/

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, October 17, 2017

Jeg streamer musikk –  all day, errday. Av den grunn blir jeg aldri lei påfyll av musikktips å legge under “favoritter” på mobilen. Derfor tenkte jeg å liste opp noen gode album som passer til forskjellige høstlige anledninger.Viktig med å gjøre det beste ut av dagen når høstkulden er her, løvet har lagt seg på bakken og morgenene er mørkere.

Rødvin og sexytime: The Weeknd – Kiss Land

Det kleineste noensinne skjedde meg en gang  hjemme hos en gutt, og ting begynte å bli hett. Han hadde tydeligvis satt på “den spillelista” og plutselig kommer låta “Freak me baby” av Silk. Hvor teksten går sånn “..Let me lick you up and down till you say stop”. Om man håper på knilings vil man kanskje sette på noe smooth musikk. Foreslår dette albumet istede, så kanskje du unngår at daten knekker sammen i lættis.

Venner på middag: London Grammar – If you wait

Høsten er jo den perfeeekte tid for å invitere hverandre hjem på middag. Kveldene er mørkere, humøret kan fort bli deretter og derfor er det så viktig å bruke hverdagene sammen også. Ikke bare helgen! Da synes jeg det er digg med litt easy musikk i bakgrunnen, som setter stemningen men ikke tar oppmerksomheten bort fra samtalen. Dette går jeg aldri lei av, akkurat passe melankolsk og ikke for up-beat.

Morgenrutine i mørketiden: Iggy Azalea – The new classic

Når man skal stå opp mens det fortsatt er bekmørkt ute er det lett å IKKE våkne. Da sverger jeg til følgende quote: drink some coffee put on some gangster rap and handle it. Frem med kaffekoppen og det røde leppestiften! Iggy Azalea var kulest før hun ble skikkelig “pop’ete”, så det første albumet er fortsatt det aller beste. Hun er en bad as bitch from hell, og det vil jeg føle meg som før jobb også!

Koble ut i høstløvet: Rodrigues – Searching for sugarman

Denne mannen og dette albumet fikk jo SÅ mye oppmerksomhet i 2015, da “searching for sugarman” ble kåret til årets dokumentar. Jeg kom nettopp på det igjen da jeg gikk i skogen idag! Elsker virkelig alle sangene. Dette albumet her helt perfekt når du trenger på å fokusere på “nuet”, tusler i parken og sparker rundt i det fargerike høstløvet. Én gitar og en mann, så uperfekt, ærlig og catchy.

Trikken eller bussen til jobb/skole: Beyoncé – Lemonade

Da dette albumet kom ut følte jeg det forandret OG representerte livet mitt. Men ikke bli lurt til å bare høre låtene, se om du finner hele albumet sammenhengende. Låtene bindes nemlig sammen av “poesi” som er helt magisk! Ved anledning må du selvfølgelig se “the visual album” også, men å drømme seg inn i sårheten, tøffheten og realnessen Queen B legger i dette albumet? Priceless!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg