Hva med å bo i en kirke, midt i Oslo?

På visning i Gamlebyen menighetshus


Jeg elsker Kirsebærhagen, men hadde vært villig til å synde for å bo i Guds hus! Da jeg så denne annonsen på Finn, la jeg med EN GANG ut en status på Facebook hvor jeg spurte vennene mine om kreative måter å skaffe 16 millioner på – ASAP. Forslagene jeg fikk, var alt fra å skaffe en sugardaddy, hvitvasking av penger, salg av nyre på svartebørsen, til flakslodd og flaskepant. Ikke helt uoverkommelige idéer for å bo i en kirke midt i hovedstaden, spør du meg!Uten å gå til kriminelle tiltak bestemte jeg meg hvertfall for å gå på visningen. For et sinnsykt kult sted! Storsalen er fredet, men bygget har en egen leilighetsdel hvor det nå bor en kunstner. Meninghetshuset brukes som atelier og har en veldig urban, kul, atmosfære. Som annonsen sier “Med litt hjelp fra oven, diverse arbeidskraft og kapital, vil dette kunne bli en helt unik eiendom å eie“. Indeed! Prisen er jo hinsides og man må beregne MYE på renovering. Likevel et spennende sted.

Vi listet oss rundt i gangene under menighetshuset. Brukte lommelykt for å oppdage små kriker og kroker. Så på trykket kunst og fargerike malerier. Vi fant til og med et elgehode! Ingenting er som å starte helgen med stor kaffe og oppdagelsesferd.

Jeg tror jeg har nok med å renovere Kirsebærhagen, men man skal jo aldri slutte å drømme! Og jeg kan definitivt se for meg et avslappet te-selskap, med 50 av mine nærmeste venner i kirkesalen hvor det er 10 meter under taket.

Gleder meg til å se hvem som kjøper det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg