Round round baby, round round!

På jentetur til Gøteborg


I helgen dro jeg sammen med jentegjengen til Liseberg for å feire bursdag! Det er faktisk årevis siden vi har vært på tur alle sammen, etter vi ble “voksne” (LOL, er vi voksne nå?) er det ikke lett å matche alles kalender. Men plutselig var vi ni stykker som hadde svart i en facebook tråd at vi kunne reise. Og plutselig var vi på tur!

En av mine aller beste venner bor i Gøteborg, så jeg er her minst et par ganger i året. Synes Gøteborg er så utrolig koselig, mange bra spisesteder, akkurat passe heftig uteliv, veldig kort unna Oslo men ikke minst – favoritten Liseberg.

Som barn tør man ALT men som voksen blir man mere rasjonell og ofte redd for de tøffeste karusellene. Udødeligheten går liksom over etterhvert. Kjenner du deg igjen? Men vi har ikke kommer dit helt ennå. Jeg sier som Britney: “I’m not a girl, not yet a woman”. Så vi pushet oss selv til å tørre ALLE de skumleste karusellene. Ikke bare den fine med hester.

Åh, det er så vakkert her synes jeg. Når jeg var liten (jepp – jeg har vært liten!) var vi alltid på båtferie langs svenskekysten og Liseberg var alltid sommerens store høydepunkt. Og like stas er det nå! Både fordi det er gøy leke hele dagen, men også fordi det er så idyllisk å tusle rundt.

Også for meg da, som bor på byggeplass uten bad – så er det alltid digg å komme seg en natt eller to på hotell. “Jeg drar hjem tidlig for å ta et bad” sa jeg fredag kveld. Lørdag morgen var jeg oppe igjen før alle andre. For å ta et bad! Hahaha.

Gjett om jeg gleder meg til den dagen Kirsebærhagen har badekar. Da skal jeg bade en uke i strekk!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg