Har du noen gang hatt lyst til å starte alt på nytt?

Livet: du har sparken. Du: NEI, JEG SIER OPP!


Mange spør meg hvordan klarte du å si opp jobben, og kjøpe ditt eget hus?. Når livet er skikkelig vanskelig kan det føles fristende å starte helt på nytt, reise langt avsted, pusse opp skikkelig eller gjøre noe annet drastisk. Men den typen luksus krever mere enn et ektefølt, rungende skrik av “nå orker jeg ikke mer”. Å flykte koster penger, mange penger. Noe man kanskje ikke har i en krisesituasjon.

Throwback til da jeg solgte flygelet mitt!

"You gotta be rich to be insane. Losing your mind is not a luxury for the middle class." 💸 et innlegg om å klare seg: https://wp.me/p8A7fT-16H

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, September 26, 2017

Men noe man iblant kan klare å hente frem når livet går til helvete, er MOT. Kanskje ikke mot av typen jeg er så modig, men av typen hvorfor ikke ta en sjans – det kan ikke bli stort værre uansett. Men det er også mot, kjære deg! Har du falt, er kanskje fallhøyden for noe nytt ikke like stor! Samma det liksom, er du ikke litt gul og blå uansett? Mitt fall skriver jeg om her.

Throwback til da jeg plutselig eide, og solgte et flygel! Jeg hadde mye hell i uhell da jeg ble nødt til å starte livet mitt på nytt. Inne i meg var det noe som sa “javel, det ble ikke som du hadde trodd – men du skal fortsatt fremover“. Da jeg sluttet i jobben hentet jeg ut feriepengene, siste lønning og feriepengene for året etter. Med sikkerhet fra foreldre (som på ingen måte er en selvfølge!) og en skrapa sparekonto klarte min indre selger å overtale banken til å gi meg en lånebevis. Jeg er ikke rik på penger, for det meste liker jeg å leve fremfor å spare.

Da jeg overtok huset sto det et gammelt flygel der, som jeg plutselig eide. Hva var oddsen for at det skulle være 100 år gammelt Steinway & Sons flygel? Jeg kunne ingenting om flygler, men jeg kunne drikke rødvin, røyke en Vogue, la maskaraen renne nedover kinnet og være dramatisk i en gammel pelskåpe! Så det var det jeg gjorde, som du kan se i videoen øverst i posten. Flygelet ble solgt og kunne finansiere to ekstra måneder med oppussing uten annet enn litt frilans-arbeid på siden..

En ting jeg har lært av min familie er at dersom det ikke finnes noe annet alternativ enn at ting ordner seg, så vil det ordne seg. Jeg tror STERKT på tankens kraft. Og selvfølgelig har det aldri vært noe annet alternativ for meg, enn at ting skal ordne seg.  Noen dager er fargerike, andre dager er mørke. Men til syvende og sist vet jeg alltid at jeg vil lykkes!

Cause that’s the kind of woman I am!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg