Video: denne appen redder høsten!

Appen “Min Video” er gratis og ganske åsåm


Har du noen gang tenk over følgende? På for eksempel Spotify, er all musikken samlet. Det er ikke sånn at du må ha fire forskjellige tjenester for å høre på det du ønsker. Men når det kommer til film og serier? Phew – fredag kveld scroller jeg igjennom Netflix, HBO, Viaplay og NRK.no for å finne en vinner. Den tid er over mine venner! For denne appen samler nemlig ALT innholdet i én app.

Appen "Min Video" – gratis og awesome!

Netflix og chill? Eller HBO og commitment? 😏🍿 Jeg har sjekket ut den ultimate film og serie-appen! Nå kan høsten bare komme. Last den ned gratis i linken under! I samarbeid med Telenor Yng 🤘

Posted by Kirsebærhagen on Sunday, September 24, 2017

Hvis du vil laste ned kan du gjøre det her: iPhone / Android.

Kort fortalt fyller du inn alle tjenestene du har tilgang til, fra streamingtjenester til TV-pakke. Fra før av ligger alt av gratis innhold inne i appen og plutselig har du en egen personlig søkefunksjon! Min favoritt er at appen viser hvor mye data det vil ta å streame en episode av noe, slik at jeg har kontroll på min mobildata. Utrolig kjedelig å sitte på en lang busstur og plutselig ha brukt opp siste megabyte.

Når du leter etter en film å se kan du søke etter tittel, skuespiller, regissør osv. Du vil da finne ut hvilke tjenester den er tilgjengelig på, men også om den går på TV i nærmeste fremtid! Det synes jeg var ganske fett. Appen følger altså med både på internett og god gammeldags TV. Det har jeg faktisk savnet, en skikkelig filmguide! På samme måte kan du søke på serier og tracke nye episoder, sånn at du får en pushvarsel når de kommer ut. Genialt!

Gleder meg til høst, nachos og kvelder under pleddet i Kirsebærhagen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg