VIDEO: 5 grunner til å sveipe venstre på Tinder!

Oh, the struggle is real!


Én ting jeg har lært det siste året er at å være i singel i dette århundret – er noe helt annet enn sist jeg forsøkte meg på kjøttmarkedet. Tinder har vist seg å skape suksess for mange nåværende lykkelige par, det er det ingen tvil om. Men det sveipes MYE til venstre før det kommer en høyre-hook. Etter litt erfaring med appen ser jeg noen mønstre. Og spesielt hos dere, gutta.

5 grunner til å sveipe venstre på Tinder!

Hva får deg til å sveipe til venstre på Tinder? 🙈 I samarbeid med Telenor Yng snakker vi om Tinder-turn-offs og jeg skriver om mine personlige erfaringer med dating og app ❤️🙅‍♀️😭 les i linken under!

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, September 20, 2017

Ærlig talt! Jeg vil ikke “like” en mann som skriver tydelig i profilen at han bare er ute etter sex – ikke engang om det eneste jeg hadde ønsket var det samme. Er det bare jeg som synes det er skikkelig turn-off? Dessuten får jeg helt noia om han skriver “leter etter en å slå meg til ro med“. Min ultimate tanker er “nei, jeg er IKKE klar for å gifte meg i morgen“.

Jeg dro på Tinder-date med en fyr som spurte om vi skulle ta en kaffe. Da vi sto i køen tok jeg opp mitt kort og ville betale for oss, men han tok frem sitt kort så jeg la mitt ned igjen. Da sier han “du må nok betale for din egen, jeg har bare råd til min“. Really? Han kunne latt meg betale for begge da jeg ordløst tilbød meg. Skulle ønske han skrev “GJERRIG” i profilen på Tinder ass.

Hvilke ting gjør at DU sveiper til venstre på Tinder? Antageligvis er ikke vi jenter noe bedre, med hoe-filter fra snapchat og retusjeringsskills tilsvarende en middels god art director. Men det er ikke helt håpløst da – jeg har nemlig møtt en veldig fin gutt på Tinder som jeg fortsatt dater.. Ikke han med kaffen selvfølgelig..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg