Ny sesong, ny mobil?

Ny sesong betyr ofte en oppfreshing av garderoben


Lufta er litt kaldere og jeg er tilbake på kontoret, du er sikkert back to business på jobb eller studier. Tenkte det ville være en fin ting å komme med noen gode sparetips til deg som tenker på å oppgradere til ny mobil! For det er ikke bare klesskapet får en detoxi starten av ny sesong, jeg vet at mange oppgraderer tech-garderoben også!

Mine 5 aller beste sparetips til deg som skal kjøpe ny mobil nå!

 • Bytter du ut en fint fungerende telefon mot en nyere en? Selg den gamle (til en rettferdig pris) istedenfor å spare den som “back up telefon”. Jo lengre den ligger i skuffen jo mindre blir verdien, noen andre kan ha glede av den selv om den ikke møter dine krav og de ekstra kronasjene kommer godt med til den nye telefonen!
 • Spar penger på kjøpe mobil med mindre lagringsplass. Visste du at en av de tingene vi bruker mest plass på er offline musikk? Er du glad i musikk, kan det være smart å ha et Telenor Yng-abonnement med Music Freedom. Da kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke inkludert data. Det betyr at du slipper å bruke plass på offline-spillelister.
 • Ikke lyst til å punge ut en formue med en gang? Det er et stort hakk i lommeboka å kjøpe ny mobil og det er ikke alltid tid til å spare når man plutselig trenger ny (believe me, I know!). Kjøper du mobilen din med SWAP betaler du en fast pris hver måned i to år, men kan etter étt år “swappe” den inn i en ny. Veldig smart om du liker å ha ny mobil hver sesong men ikke kan eller ønsker å betale alt «up front».
 • Kjøper du ny mobil med med SWAP (altså, at du betaler litt hver måned og kan bytte hvert år) og har Yng-abonnement har du automatisk SWAP Plussforsikring inkludert. Da er mobilen din forsikret mot alle skader, tap og tyveri (les mere her).
 • Kan den nye mobilen erstatte andre gadgets du har hjemme? Når jeg kjøpte min Samsung Galaxy S8 for noen måneder siden fant jeg ut at jeg faktisk kunne selge kameraet mitt. Når jeg først begynte å rydde solgte jeg en eldre telefon jeg hadde liggende og en GoPro som aldri blir brukt. Kanskje roteskuffen kan spytte inn noen hundrelapper i den nye mobilen din? Jeg finansierte halvparten av min nye mobil ved å følge disse triksene.

Her kan du se hva noen av de mest poppis mobilene koster med SWAP-deal.

Klikk på bildene eller sjekk alle modellene her.

 Samsung Galaxy S8 (den jeg har)

iPhone 7 (vurderte den veldig!)

Lykke til med å velge!

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg