Når du liker insta-bildet til eksens nye dame!

Vi jenter er verdensmestere i stalking, men iblant går det galt.


Åh, det føles så skamfullt. Likevel har flere av oss enn de som tør å innrømme vært der. Du sitter å scroller på instagram og *plutselig* er du helt tilbake i høsten 2015 i feeden til eksens nye dame. Hvordan i alle dager havnet du her?

Alt er fryd og gammen helt til det fatale skjer. Inne på det ene strandbildet leser du kommentarene og klarer *by mistake* å like en av KOMMENTARENE under bildet. Eller som værre er – selve bildet!

Selvsagt unliker du bildet i samme sekund. Men da dukker spørsmålet opp – er det for sent? Du googler som en hårball på speed og forsøker å finne ut hvordan dette blir seendes ut som på vedkommendes telefon.

Jepp, det stemmer. Om vedkommende har på alle notifications for instagram på låst skjerm (..og hvem har ikke det?) kan denne like’n synes selvom du har fjernet den.

Men slapp av, likte du en KOMMENTAR og deretter fjernet like’n – vil det ikke synes hverken på låst skjerm eller i nyhetsoppdateringen. Men dersom du liker et bilde og fjerner like’n vil det synes på låst skjerm.

*InstaStalker2017 har likt en av bildene dine*. Hvilket bilde derimot, synes ikke. Du vil altså ikke bli tatt i å like et bikinibilde fra 2015, men vedkommende vil se at du likte et bilde men ikke finne ut hvilket i nyhetsoppdateringen.

Det beste du kan gjøre nå er å håpe at vedkommende ikke har like-notifications på låst skjerm, krype tilbake i hulen din og heretter forbli usynlig. Også kan du kjenne litt på skammen. Åh, den skammen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg