Jeg vil dele mere av meg selv

En mer personlig Kirsebærhage!


Sommeren ble ikke helt som jeg forventet. Egentlig så jeg for meg både å være på en haug av festivaler og kanskje oppdage en storby alene! Men når fridagene først kom var ikke det behovet der. Jeg trengte å rydde opp. Både i hodet, i hagen, i garderoben min og i menyen på bloggen. Lage litt orden rett og slett, kombinert med søvn og lange frokoster.

Nå kan du se at jeg har ny header, takket være Øystien på CaféCafé. Menyen øverst har jeg også ryddet opp i, siden jeg skriver om alt fra oppussing, kjærlighet, reise, til apper og sosiale medier. Tanken er at det skal bli enklere å navigere seg og jeg vil gjerne ta imot alle slags innspill og spørsmål, om du har noe du vil se mere av i Kirsebærhagen vil jeg nemlig gjøre nettopp det.

Men det viktigste jeg ville si med dette innlegget er at jeg ønsker å dele mere fra hodet, dagboken og hverdagen min. For det var nemlig slik dette startet. Min personlige historie om livet på godt og vondt, i kombinasjon med reisen min med huset og prosjekter er essensen av Kirsebærhagen. Og jeg føler meg klar for å dele mere av det personlige igjen. Slik jeg gjorde i begynnelsen.

Det siste året har vært det beste og værste i mitt liv. Disse oppdagelsene og tankene vil jeg være mere åpen om fremover. For livet er gøy, men det er faen ikke for pyser!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg