Kirsebærhagens store hagefest!

Med rustikt spisebord av en gammel seng


For en liten stund siden lagde jeg denne videoen om hvordan du kan bygge ditt eget utebord av en seng og litt plankerester, om du vil se nøyaktig step-by-step finner du et innlegg om prosessen her. Sommeren er ikke over og det er fortsatt mange fine dager igjen å bruke ute. Møbler og styling trenger ikke være dyrt eller fancy for å lage et fint utemiljø – denne sengen kostet meg et par hundrelapper på Finn.no og er nå verdens fineste spisebord.

Kirsebærhagens hagefest!

Selvfølgelig bygger jeg bord i kjole! 💪🌴Det er duket for utendørs fest i Kirsebærhagen og jeg viser deg hvordan enkelt kan lage et magisk utebord av en gammel seng 🍒 i kommersielt samarbeid med FINN.no

Posted by Kirsebærhagen on Friday, August 4, 2017

Mitt aller beste tips er å mikse og matche med det du finner, uten å være så fin på det – ironisk nok blir det ofte finest. Det spiller ingen verdens rolle om asjettene er ulike og at gjestene drikker vin av syltetøyglass. En gammel tekanne er nydelig med en bunt hageblomster oppi og for å gjøre bordet ekstra frodig kan du samle alle plantene du har og sette de rundt bordet for å skape et levende kaos. Bruk det du har og jakt brukte skatter på Finn, søndagsmarked og loppis!

Jeg har både gullbestikk og unicorn-bestikk, samt noe gammelt sølvtøy. Jeg liker å fordele det ukritisk uten å tenke på at gaffelen matcher kniven. En smart kvinne sa en gang “om alt du har er fint, vil det aldri være stygt når det er rotete”. Den kvinnen var meg.

Og du, hvorfor vente til det er fest for å spise ute?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg