Min oppskrift på sommerlykke!

Disse fem tingene er oppskriften på ultimat strandlykke


Forhåpentligvis er det mange gode sommerdager igjen på stranda, i hagen og i parken. Jeg har hvertfall ikke tenkt å kaste ikke håndkleet helt ennå (SÅNN BOKSTAVELIG TALT!). Med denne oppskriften er det enkelt å sørge for at det blir digg musikk og god stemning uansett hvor du måtte nyte din indian summer.

Les Kirsebærhagens oppskrift på ultimat sommerlykke i linken 🌴🎉🍒 DET ER FORTSATT SOMMER! Get groovy, save the rave, ha det gøy osv 🎵 #indiansummer i kommersielt samarbeid med Telenor Norge

Posted by Kirsebærhagen on Thursday, August 3, 2017

1# Solbriller sånn at ingen kan se hvor du ser. Det er tross alt frekt å stirre, men det kan jo hende at noen rett og slett gjør det umulig å la vær. Med solbriller fremstår man altså som mer høflig!

2# Et musikk-streaming-abbo og Music Freedom. Det er min favoritt ting med å ha Telenor Yng, at jeg kan streame musikk uten offline spillelister –  uten å bruke av inkludert data. Med andre ord: evig tilgang til god stemning!

3# En liten speaker du kan spille musikk med. Min music angel går tom for strøm en gang i skuddåret og med Music Freedom er jeg QUEEN OF LE BEACH. Jepp Nelly, du har rett – it’s getting real hot in here.

4# Et ekte magasin, du vet et sånt som er printa på papir som man kan holde i hånden. Ahh, hva er bedre enn følelsen av å bla opp et rykende fersk nummer av Det Nye og finne Christina fra Kirsebærhagen på side 76-77. Wait – what?

5# En thermo drikkeflaske som holder vannet ditt kaldt. Drikker du nok vann holder du hode kaldt, tenker smartere tanker og kommer lengre i livet. Med andre ord vann min vei til suksess. Enkel matte!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg