Mine 3 aller beste mobiltips akkurat nå!

EAT, SLEEP, HAVE FUN, REPEAT


Uansett hvordan jeg vrir og vender på det er mobilen min beste venn og spesielt om sommeren. Det er litt rart det er –  om sommeren tar jeg flere bilder, deler mere i sosiale medier og hører på mere musikk. Det henger nok sammen med at sola gir meg bedre energi, jeg er oftere sosial og bruker mer av tiden min utendørs!

#1 sommerens minner

Ikke alle bildene når hele veien til Instagram men er viktige likevel, sett opp en  enkel skytjeneste som kopierer bildene dine, så har du tilgang til alle bildene uansett om mobilen skulle drukne i pool’en. Jeg laget en video hvor jeg sjekket ut appen “Min Sky” for en liten stund siden, se den her: Video Christina tester Min Sky

#2 alltid musikk

Powerbank og Music Freedom = heltinne på stranda. Hvor bossy er det ikke å streame musikk uten å bruke data mens alle vennene dine løper rundt og leter etter åpen wifi? Bare pass på at mobilen ikke blir for varm i solsteika.

#3 lev

Spis is, bad masse – del opplevelsene i sosiale medier og bruk mobilen likt hjemme som borte. Sommeren er for kort til å skru av og på mobildata på ferie i utlandet for å slippe ekstra kostnad. Ain’t nobody got time for that.

Bare hyggelig, du kan takke meg senere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg