Er du trygg når du går hjem alene?

Dette enkle trikset gjør deg MYE tryggere!


Selvsagt skal vi føle oss trygge i vår egen by. Men det er ikke en hemmelighet at det finnes skumle mennesker og ikke alle har en god agenda.  Jeg mener ikke vi skal unngå å leve likevel – men ta hensyn til at man spesielt som ung jente er utsatt!

Det er sommer og flere gode uker igjen med varme netter, jeg går ofte hjem fra byen alene. Og om ettermiddagen løper jeg gjerne i skogen – nå er jo temperaturen helt perfekt! Men er jeg trygg når jeg er ute – helt alene? Dette enkle trikset synes hvertfall jeg er HELT genialt og det er ingen tvil om at jeg følte meg tryggere etter at jeg fant det ut.

Inne i Messenger finnes det noe som heter “delt plassering”. Dette finner du ved å gå inn i samtale med for eksempel din beste venn og trykket på pluss-tegnet helt nede i venstre hjørne. Derfra velger du “plassering” og et valg om å dele nåværende plassering i eksempelvis 60 minutter.

Avtal med vennene du er ute på byen med at dere deler plassering på vei hjem. Da kan dere følge med på at den andre kommer seg trygt hjem! Lag en avtale med en god venninne og gjerne mammaen din at du deler plasseringen din hver gang du skal på løpetur eller gå et sted alene. Da får de en beskjed i Messenger og kan følge med på at du er trygg.

Siden jeg er Telenor Yng ambassadør vil jeg selvfølgelig påpeke viktigheten av å sørge for at mobilen din alltid har god dekning og nok mobildata, les om alle godene ved å ha Yng her!

Pass på hverandre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg