MIDWEEK GETAWAY!

En helgetur midt i uka kan være akkurat det som skal til for påfyll av energi og inspirasjon. ♥


Byferie skal være den perfekte kombinasjon av noe nytt å se og god mat. Får jeg noen rolige timer på en kul café med jobb og sosiale medier i tillegg, slipper jeg følelsen av «skulle ha gjort» eller «skulle ha svart på».

Lite gir meg mer energi enn å utforske en ny by. Kan man reise en ukedag sparer man penger og får et annet inntrykk av reisemålet enn i helgene. Om jeg har konsumert kul kunst, spist en digg lunsj og samtidig fått svart på mail? Da runder jeg av dagen med en cocktail, hvilepuls og nyvunnet energi.

Jeg sørger for at mobilen er oppdatert min livsstil: godt kamera, app for å redigerer bilder, og muligheten til å publisere med én gang selvom jeg er på tur. Må jeg gjøre noe fra maskinen bruker jeg mobilen som trådløs internettsone.

For en liten stund siden sjekket jeg ut Aarhus midt i uka og gir deg her mine aller beste tips fra turen!

Rainbow Panorama på toppen av Aros art museum var helt amazing, du kan se hele byen igjennom glass i hele regnbuespekteret. Den går som en innglasset terasse i en stor sirkel. Verdt omtrent 1000 bilder.

På jakt etter office-out-of-office? Det er alltid jeg. «Great coffee» i latinerkvarteret ligger i en gammel sjokoladefabrikk og serverer cold brew brygget på fersken. Og mye annen bra kaffe da.

Sommerfugler er vakre men er fortsatt flyvende innsekter, så jeg var litt redd da jeg testet det nye mobilkameraet mitt i veksthuset i botanisk have. Men WOW så bra det ble! Veksthuset var veldig kult, du går inne i en tropisk jungel med sommerfuglene svirrende fritt!

Har du muligheten til å reise eller komme hjem på en ukedag kan du spare mye, med Telenor Yng kan du bruke mobilen som wifi-hotspot i hele EU og få gjort det du skal der du er.

Runde av dagen med en cocktail og mat? Aarhus er kjent for St. Pauls Apothek for en grunn, selv en instagrampost av interiøret i dette gamle apoteket er verdt turen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg