Disse 3 reise appene MÅ du ha på mobilen din!

Send postkort med mobilen – og vit hvor mye av verden du har sett!


Nå er det ferietider og jeg tenkte det var en god idé å dele noen av mine favoritt reise-apper med deg. Jeg kunne ramset opp ennå flere, men starter med disse tre som jeg mener er GENIALE uansett hvor og hva du skal i sommer.

Disse 3 resieappene MÅ du ha på mobilen!

Hvem skal du på ferie med i sommer? 😎☀️🍑 Send postkort med mobilen, og vit hvor stor del av verden du har sett – 3 reiseapper du MÅ ha på mobilen din! (i kommersielt samarbeid med Telenor Norge🌴)

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, July 18, 2017

#1 BEEN

Denne appen lar deg krysse av alle stedene i verden du har vært, deretter summerer den opp hvor stor del av hvert kontinent – eller hele kloden du har opplevd hittil. Jeg har sett 21% av Europa men bare 4% av hele verden. Hvilke tall fikk du? Dette ga meg et skikkelig kick til å se større deler av verden og planlegge reiser utenfor Europa. Veldig gøy å se en sånn oversikt!

#2 TOUCHNOTE

Verdens søteste app og en genial idé. Denne appen lar deg sende fysiske postkort fra hele verden og det eneste du trenger er mobildata. Velg ett bilde du har tatt på ferie, en layout og en personlig hilsen. Deretter kan du sende ditt selvlagde postkort til noen der hjemme – postkortet blir seendes ut slik vi er vant til å se dem og dukker opp i postkassa!

#3 TRIPADVISOR

En klassiker som er genial for å søke i hoteller, flyreiser og ting å gjøre dit du skal eller der du er. Min favoritt funksjon er derimot under “Resturanter”. Jeg har funnet så mange magiske spisesteder ved å trykke “i nærheten” og se på anmeldelser, den beste opplevelsen var et bortgjemt lite fransk brasserie i Paris jeg aldri ville klart å google meg til.

Har du noen andre gode reiseapper? Del med meg! Jeg lover å sjekke dem ut. God tur!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg