Si hei til sminkebordet mitt!

Slik organiserer jeg tingene i sminkekroken min


Jeg blir utrolig glad når du som leser Kirsebærhagen kommer med ønsker – denne gangen fikk jeg et ønske om å se en litt mere “girly” post her inne og DET deler jeg med stor glede! For i alt oppussingskaos og hender fulle av maling har jeg fått det ganske fint på soverommet mitt, og der er en av favorittmøblene mine: nemlig sminkebordet.

Sminkebordet er arvet og er fra rundt 1960, det var originalt i en mørk mahogny-farge men jeg pusset og malte det hvitt da jeg flyttet inn her. Det hadde også et mindre rundt speil montert fast som jeg har byttet ut med et stort, stående speil som er mer mere praktisk når det ikke bare skal stå til pynt. Perfekt *selfiemirror*, så har vi avklart det.

Oppå bordet har jeg en vintage utgave av “tatt av vinden” liggende til pynt, synes de er så romantiske og fine å se på. Oppå dem har jeg ringer i en skål fra loppemarked, et lite skrin med små smykker og en flakong med ren eukalyptus-kvae som lukter magisk når jeg strør litt av det i varmt vann.

Den avlange skuffen i sminkebordet er delt i tre rom. Rommet helt til høyre rommer sminken min og alle børstene. Det er god plass slik at jeg har oversikt selvom det blir rotete. Det midterste rommet er fullt av glitter, stjerner og andre ting jeg noen ganger finner på å lime i ansiktet eller på klærne mine. Det siste rommet er holdt av til én liten og en stor toalettmappe, de produktene jeg bruker mest ligger der – fordi jeg ofte er på farta og ikke vil bære med meg unødvendig mye (jeg plukker det jeg trenger fra sminkeskuffen).

Ned fra taket ved bordet henger en planteampel, men den brukes til alt annet enn planter. Øverst ligger alle leppestiftene og lipglossene mine. Nederst ligger større produkter som: neglelakkfjerner, antibac og rensevann. Jeg er ikke jenta som bruker en time på perfekt contouring eller øyenbryn, det har jeg ikke tålmodighet til. En dritkul leppestift derimot, redder looken min hver gang jeg trenger å føle meg smashing på kort tid!

Jeg er ELENDIG på å stelle neglene mine! De er som oftest fulle av malingsflekker. Derfor har jeg alle negleakkene mine fremme i en gjennomsiktig bolle, så kanskje – bare kanskje – inspirasjonen til å lakke dem litt oftere skulle dukke opp. Det skal hvertfall ikke stå på utvalget. Jeg har alt fra matt svart, blodrødt, grønt glitter til lysegult og caviar manicures.

Den smarte lille hvite boksen er fra Nille eller en lignende billig butikk, det sto “ting og tang” på den, som jeg synes var idiotisk – selvsagt inneholder den ting og tang? Så jeg spraylakket den helt hvit istedenfor. Den rommer pads, q-tips, pinsetter, strikker og spenner. Elsker at den har et lite glasslokk, det blir alltid så støvete når sånt står fremme.

Sånn ser min lille sminkestasjon ut, et sted i huset jeg er veldig glad i. Selvom jeg gjerne går helt sminkefri uten at det gjør meg ett snev ukomfortabel synes jeg det er kjempegøy å sminke meg skikkelig opp iblant. Jeg synes begge deler er lov! Om jeg vil flagre med falske øyenvipper og ha blå leppestift på en mandag, deretter gå sminkefri på byen fredagen etter? Who cares, I’m fabolous!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg