Video: jeg har spilt fotball med landslaget!

En liten kilometer utenfor komfortsonen!


Men hvor langt er en kilometer liksom? Når jeg kjente godt etter føltes det GANSKE langt, egentlig. Livredd for ballen og generelt har jeg aldri vært komfortabel med lagsport. Hvordan kunne det ha seg at nettopp jeg skulle bli utfordret til å spille mot landslaget og verdens beste kvinnelige fotballspiller, en solfylt ettermiddag på Bislett stadion?

Fotballjentene kom gående inn på banen i knallrøde drakter, så selvsikre, veltrente og verdensvante. Med høye hestehaler og lår laget av stål. Vårt team er strengt talt bedre i Photoshop enn i dribling. Vi følte oss kule i DeNye draktene våre, da. Men var vi klare for dette? Neppe.

Vi har spilt fotball med landslaget!

Fotballjentene kom mot oss. selvsikre, veltrente og verdensvante. Vi følte oss kule i Det Nye-draktene våre, da. Men var jeg klare for dette? Neppe. 🙈⚽ i kommersielt samarbeid med Telenor Norge 🔥

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, July 11, 2017

Vel – på tross av manglende ballkunnskap har jeg og Ada Hegerberg noe til felles: Et Team med masse GIRLPOWER, som er sponset av Telenor Yng. Helt ærlig er jeg nå mindre redd for ballen og ville ikke vært fremmed for å spille litt mere med noen på mitt eget nivå. Sånn – kun på gøy altså.

For det handler jo om å ha det gøy! Uansett om man er god eller ikke. Også handler det litt om å vinne da, ihvertfall for fotballjentene. Og den biten er de ganske gode på. Jeg derimot? Har nok en liten vei å gå før tippeligaen, hehehe.

Vinner Norge vinner du! Nå starter EM i fotball. Visste du at for hver kamp fotballjentene vinner – så vinner DU en gigabyte ekstra mobildata? Ja, det er helt sant (viss du har Telenor Yng, da..). Da blir fotball ekstra gøy for sånne som meg, som er litt mere opptatt av å streame enn å sentre også.

Les også: 5 funfacts du kan bruke 1GB data til!

Helt helt for realz – det er så kult at fotballjentene våre er av de råeste i verden. Heia Norge!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg