Klar for en dusj i hagen?

Sommer i boho-paradiset mitt Kirsebærhagen ♥


Lite er mere befriende enn å leve livet utendørs. Lage mat ute på terassen,  labbe rundt i gresset barbeint og slumre i sola om ettermidagen. Nå har jeg endelig bygget en egen utedusj som har blitt en skikkelig favoritt de siste dagene hvor sola har stått høyt på himmelen. For hva er vel bedre enn en skjult utedusj inne i en syrinbusk, i frisk luft med solvarmet vann på kroppen etter noen klamme timer i sola?

Jeg valgte å lage utedusjen skjult inne i noen tettvoksende busker, du kan såvidt skimte det når du kommer gående på stien inne i hagen. Likevel kan man ønske skikkelig privatliv, så jeg har satt opp et dusjforheng om man vil ta seg en helt uforstyrret dusj.

Selve dusjen er en veldig enkel men vakker konstruksjon (jeg elsker kobber!) med “tagger” nederst som settes i jorden og feste til hageslangen. Utedusjen i kobber er fra Bloomingville. De andre materialene jeg har brukt er gjenbruk.

Mitt dusjgulv/platå er et gammel bord jeg ikke hadde bruk for lenger, det hadde en glassplate på toppen jeg tok av. Deretter sagde jeg ned bena. Skal du lage en egen utedusj i hagen eller på hytta kan du like gjerne bruke en pall eller stener med planker liggende oppå.

Når man går mye barbent trenger man å skylle bena, derfor synes jeg det var genialt at dusjen har en liten kran til å skylle føttene før man skal inn.

Så her, midt blant busker og trær finner du mitt lille natur-spa. Hageslangen ligger forresten oppå taket til uthuset, slik at vannet som ligger i den varmes opp av sola. Her er det ingen evig tilgang til varmtvann eller fancy fasiliteter. Men det er deilig uansett.

Back to basic!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg