Disse fem tingene bør du tenke på før du drar på festival!

Skal du på festival i sommer? Da må du lese dette, nummer 5 er bokstavelig talt en lifehack


1) ♥ Lær deg låtene uten å løfte en finger: 

Man har sjelden hørt om ALLE bandene på festivalen, og konserten er strengt talt alltid mer gøy når du kan synge med. Forbered deg ved å lage en spilleliste hvor du går inn på SAMTLIGE artister som skal spille, velg deres fem mest spilte låter på Spotify (eller der du streamer musikk) og la spillelista summe i bakgrunnen hver eneste dag før festivalen. Jeg lover deg at når den “ukjente” artisten kommer på festivalen er du den som bare “denne låta har jeg hørt før” og vennene dine bare “wow, for en verdensvant hipster du er”. Skjønner du hvor jeg vil?

Gjelder Yng-abo. (18-28 år) og streaming av musikk fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Klikk på bildet for vilkår. 

2) ♥ Spar på batteriet:

Skru av notifications på apper du vet du ikke kommer til å ha bruk for på festivalen, før du drar hjemmefra. Det er strengt talt helt unødvendig å motta mail når du står på hodet i en søledam og Instagram strenger ikke lyse opp skjermen for hver like. Skru av bluetooth, wifi, sett mobilen i strømsparingsmodus og juster ned lyset på skjermen. Tør ikke engang tenke på hvor tragisk det hadde vært å ikke ha strøm til å snappe den gangen veninnen min ble kastet ut av klubben etter festivalen.

3) ♥ Ha navn og nummer som bakgrunn på låst skjerm:

Sjansen er tilstede for at du danser mobilen din ut av lomma eller mister den på vei til neste konsert. De aller fleste mennesker er heldigvis ærlige. Avtal med en av vennene dine at du setter vedkommendes navn og nummer som bakgrunn på din telefon og omvendt. Om noen da skulle finne mobilen din kan de få tak i den du er sammen med for å levere den tilbake.

4) ♥ Kom deg trygt tilbake:

Om du skal hjem til et hotellrom, tilbake til teltet eller ut i skogen for å tisse. Sørg for å være trygg når du er alene! Mennesker er lugubre og du er potensielt beruset. Uansett bør du ta forhåndsregler. Sett på “delt plassering” på mobilen din, dette er en tjeneste som finnes blant annet på Messenger og du velger et tidsintervall og hvilke venner som kan se din plassering. Skulle noe skje deg kan vennene dine finne deg og følge med på hvor du er. Jeg ville satt tidsintervallet til HELE festivalperioden, så slipper du å tenke mere på dette. Slik setter du opp delt plassering i messenger.

5) ♥ Ta vare på minnene:

Åh, det hørtes klisjé ut. Men helt oppriktig, bildene fra en minnerik uke med klamme converse og allsang er umistelige. Så skulle uhellet ditt først være ute og mobilen blir borte – sørg for å være koblet til skyen. Da sitter du igjen med bildene og alle de teite snapsene du lagret underveis. Synes du det høres litt slitsom og tidskrevende (les: skummelt) ut å sette opp en bruker i en skytjeneste? Flaks jeg nettopp har testet denne skytjenesten og viser deg over video hvordan du setter opp Min Sky på bare 2 minutter. Du kommer hvertfall ikke til å angre if shit hits the fan.

Utenom dette vil jeg anbefaler deg å spise haugevis av mat – det meste du kommer over, drikke litt van i ny og ne. Og sist men ikke minst – ha det gøy! Sove kan du tross alt gjøre når du er død.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg