Video: kirsebærhagen tester Min Sky!

Er du også én av de som blir STRESSA av å lagre ting i “skyen”?


Isåfall er du ikke alene! Når det kommer til teknologi har jeg veldig liten tålmodighet i forhold til praktiske løsninger. Som for eksempel en skytjeneste. Praktiske løsninger er stengt talt ikke morsomme, det bør være enkelt å forstå og enkelt å ta i bruk. Derfor har jeg valgt å teste Min Sky, en skytjeneste-app fra Telenor som skryter av å være veldig enkel å forstå, trygg og lett å bruke.

Fem steg til å sette opp skyen på 2 minutter!

Én ting er at mobilen blir full, men tenk om den ikke kommer seg hjem igjen, og så er alle bildene mine borte? Jeg har sjekket ut SKYEN! ☁️ Les innlegget her: https://wp.me/p8A7fT-UX 🤳🏻 I kommersielt samarbeid med Telenor Norge 🖤

Posted by Kirsebærhagen on Tuesday, June 27, 2017

Denne filmen har jeg laget med mobilen min. Jeg bruker den som kamera og den blir fort full. Likevel har jeg kviet meg for å bruke skytjeneste. Hvorfor? To ting. Liker å ha kontroll på bilene mine, litt “pensjonist-nervøs” for å ha de svirrende i en slags “sky” ute i verdensrommet.

Og den andre grunnen er at jeg ikke orker tanken på et slags prosjekt med glemte passord og skjulte valg, hvor jeg ender opp frustrert over å ha kastet bort tiden min på noe upraktisk og ender med å slenge mobilen i veggen og spise en halv ostekake istedenfor.

Men det tok strengt talt bare noen minutter å sette opp. Så om du kom hit med samme “men” som meg, kanskje jeg kan drepe de for deg? Fem steg til å sette opp skyen på bare noen minutter:

 1. Last ned appen “Min Sky” og lag deg en bruker – det gikk veldig raskt
 2. Velg om filene dine skal lastes opp via wifi, mobilnett eller begge deler (jeg valgte begge!)
 3. Drikk kaffe mens filene lastes over. Deretter kan du velge å slette de lokalt
 4. Appen blir liggende som en slags bildemappe uten å ta plass
 5. Logg inn på min-sky.no fra laptopen og hent ut bilder og video tatt med mobilen

Filene ligger altså bare på appen på mobilen eller der du velger å logge inn for å laste de ned, du kan velge å lage album du deler med venner eller sortere bilende i mapper for ro, orden og zen i sjela.

Les også: slik redigerer Marie bildene sine til Instagram

Også er det ubegrenset lagringsplass (sålenge man har Telenor, da). Og én ting er jo at mobilen blir full, men tenk om den blir så dritings at den ikke kommer seg hjem igjen, og så er alle bildene mine borte? Ja, skyen er kanskje ikke så dum. Og denne var overraskende lett å bruke – få ut fingern så er feriebildene trygge. På fem minutter har jeg en egen bruker, bildene laster over og jeg forstår alt inne i appen.

Noen spørsmål om appen eller ønsker til hva jeg skal teste neste gang? Kjør på!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg