3 serier som hjelper deg å komme over SKAM-savnet!

Alt var love, men nå er alt trist.


Jeg innrømmer det. Det er trist som faen at siste episode av Skam er konsumert. Nå ligger jeg i senga med blues og skulle ønske noen kom med sjokoladecrossianter på senga. Skam og sukkerholdig frokost har vært min guilty-weekend-pleasure! Helgefrokosten skal liksom tilbringes med Nora, Sana og Vilde. Men her ligger jeg knein og aleine. Hva nå?

Selvom det føles som om enden er nær finnes det heldigvis andre serier som kan hjelpe med å komme over SKAM-savnet. Her er 3 av mine favoritter. Om du ikke har sett de anbefales det å tune inn i streaming mode NÅ!

BOYS 

Boys er en svensk feelgood serie om to gutter og all the struggles in life. Den er ærlig, rar og setter fokus på at gutta også har issues – akkurat som hundre serier har vist at vi jenter har. Elsket denne serien. Med fokus på vennskapet mellom gutter, at jenter kan være fuckgirls og at det ikke trenger å være feminint å ønske å bli dominert. Se den på NRK.

JANE THE VIRGIN

Jeg startet å se denne serien fordi jeg trengte å se noen hjernedødt, men endte opp med å sitte alene og LE MEG IHJEL. En av de beste tingene er at det er hinsides mange episoder tilgjengelig. Likte du Ugly Betty? Dette er en litt mere virkelighetsnær variant, men samme kaliber. Spoiler alert: Jane skal til gynekologen for å ta celleprøve, men blir inseminert med sperm. Du vil bli hekta. Se den på HBO.

GIRLS

Ånei, nå ser det ut som jeg foreslår “Girls” fordi jeg allerede har foreslått “Boys”. Men nei – denne serien er med på listen fordi den er livsviktig å se. Dette er “Sex and the city” uten gloss, shine og couture. Jeg elsker hvordan den er rå, upolert og føles ekte. Ikke engang sexscenene er pyntet på, og i tillegg til å underholde meg får karakterene meg til å føle meg forholdsvis normal. Se den på HBO.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg