To: all the independent women!

Sporty jenter gjør ting sjæl.


Og selvfølgelig skal vi få skryte av oss selv på sosiale medier! Sommeren har kommet og jeg er på vei ut av komaen min. Eeendelig. Jeg er fornøyd med å ha tatt årets første løpetur i skogen og begynt å beise den siste runden på huset jeg ikke rakk i fjor. Med throwback pophits av Destinys Child på øret, malekosten i handa og sola i ryggen.

Her om dagen delte jeg litt snaps fra stigen (følte jeg var imponerende høyt oppe – det måtte jo dokumenteres!). Mens jeg sto der oppe tenkte jeg «åh dette hadde vært et typisk kløne-øyeblikk». Meg, scrollende på snapfilter, mobilen som glipper ut av hendene og faller hele veien ned og treffer en stein. KNAS.

Lærdommen? Om du tror jeg skal si «sett mobilens sikkerhet før selfies» er vi ikke heeeelt på bølgelengde – det blir ikke mindre snaps herfra, altså. Derimot var det så digg å vite at om dette hadde skjedd, hadde det likevel ikke vært helt krise. Hvorfor? Fordi jeg har Yng-abonnement med SWAP-avtale. Da er mobilen min dekket mot det meste.

Mine 3 gode tips til deg!

♥ Husk å lagre bilder og kontakter i skyen. Med Yng-abbonement har du ubegrenset lagring av mobilbildene.

♥  Har du Yng får du SWAP Plussforsikring inkludert når du kjøper ny mobil med SWAP.

♥  Avhengig av musikk? Med Yng har du Music Freedom, som betyr at du kan streame musikk uten at du bruker av dataen din. (se vilkår og les mer her)

Kos deg utendørs.. Sees på snap @kirsebaerhagen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg