Video: slik lager du en kul kunstvegg

Av brukte rammer, rester og gjenbruk ♥


Jeg liker ikke tomme vegger og når jeg først bestemmer meg for å lage noe skal det helst skje NÅ. Gjerne med noe jeg har hjemme eller enkelt får tak i, det skal ikke ta for lang tid og ikke være for avansert. I trappa mi har jeg laget en AWESOME bildevegg på budsjett.

Kirsebærhagen: lag en kul kunstvegg!

Vil du lage en awesome bildevegg for en slikk og ingenting? 🍓✂️😻 For en stund siden gjorde jeg et kreativt (kommersielt) samarbeid med FINN.no jeg synes ble så kult! Se mer: https://wp.me/p8A7fT-UALegg igjen en kommentar om du synes slike DIY videoer er gøy, så lover jeg å dele fler ❤️

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, June 21, 2017

Rammene fant jeg i boden og på Finn. Ingen av dem kostet mere enn en krølla femtilapp og jeg brukte rammer både i plast, tre og metall. Ingen av rammene matcher hverandre, derfor bruker jeg samme farge på alle – for å skape en tilhørighet i mismatchen.

Om rammene føles for glatte til at malingen skal sitte er mitt triks å vaske over de med litt sterkt salmiakkvann, dette funker på møbler og alt mulig. Salmiakken matter ned, bare husk å vente til det er helt tørt før du maler.

Jeg brukte rester av gulvmaling i fargen Fusion. Hvordan kan jeg beskrive fargen? Rolig trope! Og en perfekt miks mellom blå og grønn.  For å mikse det opp bruker jeg gull. Spray for å lage fade mellom fargene eller spray litt i lokket og mal på rammene med mønster.

Bruk det du har hjemme! – det er også veldig enkelt å bare spraylakkere rammer du nner brukt! Det hører med å få maling på henda! Det går bort med terpentin..

 Kunst trenger ikke være dyrt! Jeg har et par ne co eetable books liggende til pynt i vinduskarmen og brukte motiver fra dem, det er jo så mye nt fra Tim Walker som fortjener å se dagens lys mye oftere! Har du ikke noen slik bok liggende så klipp ut noe fra et nt magasin davel?

..In the making!

Veldig gøy å lage do-it-yourself på video, liker du slike videoer? isåfall lover jeg å dele fere i fremtiden. Jeg er veldig fornøyd med hvordan veggen min ble, synes den ble levende med en miks av fashionfoto, gamle bilder fra engangskamera og glansbilder. Kirsebærpower!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg