Aarhus’ beste kaffe og 5 tips til cafékontoret

Akkurat nå sitter jeg på antagelig Aarhus’ kuleste coffeshop!


Det begynte plutselig å regne og da var det bare å komme seg inn. Litt av poenget med denne get-awayen til Danmark er å få litt påfyll, ny energi og jobbe fra et nytt sted. Det gir meg inspirasjon og jeg jobber ofte fra café.

Uansett hvor jeg er kobler jeg bare macen min opp til mobilen og bruker den som wifi-hotspot med delt internett/trådløs sone. Det funker like bra her i Danmark som hjemme og jeg faller aldri ut av nettet mens jeg jobber. Har selvfølgelig Telenor Yng, sånn at ikke det koster noe ekstra uansett hvor i EU jeg er. Kan ikke bekymre meg for sånt.

Ain’t nobody got time for that!

Når jeg er i nye byer eller andre land synes jeg det er kult å hunte ned stedene de lokale digger. Dette stedet heter “great coffée” og er skikkelig nerd på kaffe. Har du noensinne smakt cold brew?  Jeg drikker både kald (den i vinglass) og varm kaffe idag, cold brewen er brygget på fersken og snøvann fra Grønland og er helt amazing. Har skikkelig sansen for dette stedet og interiøret, det ligger i en gammel sjokoladefabrikk i latinerkvarteret her i Aarhus.

Mine fem tips til cafékontoret:

Ha med propper! Summingen av mennesker i bakgrunnen hjelper ofte å fokusere, men det er alltid lurt å ha med ørepropper i tilfelle behovet for å blokke verden ute og streame egen musikk dukker opp.

Ikke lag vaner! Det er lett å sette seg på den samme kjedelige kaffesjappa fordi man vet passordet til nettet der, dropp det! Bruk mobilen som hotspot, vær uavhengig og sitt nye steder hele tiden.

♥ Dropp kjedene! Det er så mange små unike steder man kan utforske istedenfor de store kaffekjedene, for det første er det kult å backe de lokale, små. Dessuten er det ofte mere inspirerende atmosfære og unikt interiør.

Se opp! Står du fast uten gode idéer eller har skrivesperre? Se opp fra skjermen en stund og kikk på andre folk som sitter rundt! Mennesker er rare, men det går vi glipp av om vi ikke tar en pause. Weirdness makes inspiration.

Kjøp kaffe! For guds skyld, du er ikke hjemme. Ingen liker en snylter – du trenger ikke splurge men legg igjen litt for lånet av sitteplassen. Dessuten er kaffen bedre på café enn hjemme!

Smask fra meg og kaffebarten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg