Don’t grow up it’s a trap!

Kjære voksenlivet, kan du slutte å kødde med meg?


Når det er eddekoppspinn på skrubben, vel – da skjønner til og med jeg at det er på tide å vaske gulvet! Med høy musikk og slække bukser fyller jeg bøtta med grønnsåpevann, vrir opp moppen og er plutselig dronninga av rengjøring.

Etter en sjokkerende opplevelse på butikken hvor jeg ble nødt til å kjøpe støvsugerposer (trodde sånt ordnet seg selv i tjuesøtten, ass) som jeg delte HER, er jeg mot alle odds ved godt mot og tar en glad selfie for å dokumentere hvor tilsynelatende bra dette går.

Lite vet jeg om hva som venter meg rundt neste sving. Jeg har visst latt en tidligere bærende bjelke (les: stor og tung planke) stå lent inntil en vegg istedenfor å lage ved av den. Antagelig har jeg kommet nær den og litt etter litt har den sklidd løs. Mens jeg står med ryggen til DUNDRER den mot meg, treffer meg flatt over hele ryggen og slår meg pladask i bakken med et BRAK.

Fuck deg voksenlivet. Den siste uka har jeg kust 8 middagsasjetter, to cocktailglass, tre kopper og en hylle. Og når jeg først legger meg på knær og skrubber gulvet som en moderne askepott “belønner” du meg med et førti kilos slag i bakhodet?

That’s it. Jeg går tilbake til å være ung og uansvarlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg