24 karat magic in the air!

Sommer, musikk og venner!


Jeg har bokstavelig talt danset meg igjennom de siste ukene og det gir meg en liten overload av energi! For en kort tid siden så jeg Ariana Grande live sammen med gode venner. Dere som følger meg på Telenor sin snap (@telenornorge) fikk sikkert med dere litt av showet – den kvelden la jeg meg svett, lykkelig og sliten i føttene.

I forigårs startet jeg dagen med Frokost rave – et ganske awesome konsept jeg allerede har skrevet om her. Og avsluttet den samme dagen med å se Bruno Mars på Telenor Arena sammen med Felicia og disse to rå damene som vant en konkurranse jeg holdt uka før. Sushi, styling, bobler og musikk i sola før vi dro til arenaen. Bruno er så jazzy og jeg blir så glaaaad. Har kort oppsummert fått meg noen nye favoritter i spillelista før helgen og gleder meg til å tilbringe den utendørs med volumet HØYT og i modus: SOMMER!

Nå er det på tide å starte barbeintsesongen her i Kirsebærhagen og koble mobilen til den legendariske ghettoblasteren som er obligatorisk på enhver byggeplass. Ja – jeg har spart på den fra barndommen og nå er den full av maling, pussestøv og riper men den spiller over hele hagen og tåler å søles på, snubles i og malingssprut. Favorittene på streaminglisten akkurat nå:

 • Lana Del Rey – High by the beach
 • Imagine Dragons – Thunder
 • Bruno Mars – 24K Magic
 • Kendrick Lamar – HUMBLE
 • Grimes ft. Janelle Monae – Venus Fly
 • Mac Miller – Knock Knock
 • Ariana Grande – Dangerous woman

Nyyyyt sola da dere!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg