Little bit starstruck – this is me now!

Min første advertorial i Det Nye – hurra hurra!


Det er fredag, jeg sitter på Uhørt i Strøget og drikker en øl med en venninne. Vi feirer at det er “andre 17. mai-dag” (som jeg synes det burde hett), at hun er på besøk fra Sverige og at jeg har skrevet min alle første advertorial i den siste utgaven av Det Nye. Livets liv. Er ikke det gøy? Jeg synes det var SÅ stas å åpne magasinet, jeg! Ingenting er som å holde bladet i handa, men siden du leser Kirsebærhagen skal jeg la deg lese teksten er også *wink wink*.

EN ULYKKE KOMMER SJELDEN ALENE

Det siste halvåret har jeg hatt tre telefoner, den første forsvant i København. Jeg hadde vært på Beyoncé-konsert og danset gatelangs da jeg mistet den ned i et fortausgitter – min elskede iPhone sporløst forsvunnet i byens mørke. Heldigvis hadde jeg lastet opp alle bildene fra konserten i skyen! Da jeg kom hjem og fikk meg en ny – knuste den etter to dager. Den lurte seg ut av lomma idet jeg knøt skoene mine på et kjøpesenter. Maks uflaks? Den tredje mistet jeg i kjøkkenvasken etter å ha klemt hånda mi i døra – skulle skylle den skadde fingeren under kaldt vann og måtte selvsagt snappe den dramatiske hendelsen. Men med skjelvende hender mistet jeg telefonen ned i kummen istede. Bye. 

Når ulykken først er ute kan du gjøre tiltak for å redde den stakkars mobilen. Til din nytte har jeg testet det meste. Jeg deler 3 ting som kan virke som en god idé, men dessverre ikke er det.

Legge telefonen i chiafrø: jeg har lært av bloggerne at superfrøet trekker til seg rekordmye fuktighet, kanskje det også kan redde en våt mobil? Svaret er nei, frøene lurer seg inn i alle innganger før de ekspanderer og er da umulige å få ut igjen. En elendig idé. Skru av telefonen og legg den i en skål med ukokt ris.

Steke telefonen i ovnen: eldgammelt triks, men vi må huske at gamle mobiler var laget av murstein og tålte deretter. Legg heller den fuktige smarttelefonen i et tørt håndkle på gulv med litt varme. Er du fristet til å putte den i ovnen gjør du dette på eget ansvar, nå har jeg sagt ifra; IKKE ring meg når den smelter (lol, når den har smeltet går det jo ikke an å ringe uansett)!

Ringe med knust skjerm: selvom skjermen ser tilsynelatende trygg ut på tross av sprekker er den ikke det, tro meg. Jeg har snakket i telefonen og fått glass i kinnet. Uansett om glasset er litt eller mye knust – bruk headset. Sett på en beskyttende tape og få byttet den ødelagte skjermen asap.

Og til slutt en idé som faktisk er god: Kjøper du mobilen din med SWAP og har Yng-abbonement får du SWAP Plussforsikring inkludert. Det har jeg. Da er mobilen sikret for vannskade, tyveri, mistet telefon og knust skjerm, og er uhellet ute får du en tilsvarende erstatningsmobil innen én virkedag. Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd og Yng abo. uten binding. Se vilkår her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg