Video: den store ulykkesdagen

Er det slik at en selfieulykke skjelden kommer alene?


Gaaah – igår skulle jeg ta bilder til et innlegg her fordi jeg hadde en genial idé om hvor morsomt det ville se ut at jeg “snakket i telefonen” i en sko! Gi meg litt kred for den da?

Så jeg satt meg godt tilrette foran den fine rosa fotoveggen på kontoret og satt kameraet på en stol. Det må legges til at når jeg gjør noe, da skal det skje NÅ. Jeg bruker sjelden tid på å planlegge, så noe kamerastativ eller lignende var liksom ikke med i planleggingen. Jeg skravler i vei i den fine slangeskinns pump’en min og setter kamera på selvutløser. BAM!

Rett i bakken og ødelagt linse. Og det værste? Jeg gjorde eksakt det samme forrige uke ute på terrassen. Da lagde jeg denne videoen i stede:

Hva er viktig når du kjøper mobil?

Hjeeelp! 💧Det er ikke ofte jeg spør om hjelp, men nå skal jeg kjøpe meg ny mobil (hvilken?) og mens jeg tok bilder for å skrive et innlegg om nettopp DET gikk kameraet i knus 💔 – så jeg fikk litt faen i meg og vil kanskje erstatte kamera og telefon med mobil. Tør jeg prøve noe annet enn iPhone? Hva har du? IN NEED OF FEEDBACK. 🦄🦄🦄//i samarbeid med Telenor Norge

Posted by Kirsebærhagen on Wednesday, May 3, 2017

Så nå trenger jeg hjelp fra DEG! Hvilken mobil bør jeg kjøpe? Hva er dine erfaringer?

Do share – jeg vil mye heller høre fra deg enn å lese reviews på nettet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg