This is: FROKOSTRAVE

Ja takk, jeg vil gjerne rave litt med morgenkaffen i handa.


Klokka var nesten 07:30 når jeg møtte min venn og kollega Kim Ida idag morges, vi hadde begge hørt rykter om “frokostrave” rundtom og når vi fant et event i Oslo bestemte vi oss for å ta turen. Frokost er jo gull og rave er gøy, så en kombinasjon måtte testes. Da vi møttes utenfor tror jeg begge var litt trøtte og forvirret, haha – hva begir vi oss ut på?

Vi kom inn og så folk stå i baren, ikke for å kjøpe seg øl – men for å få seg en god økologisk grøt med tilhørende kaffe. Inne på dansegulvet var festen allerede vill, vi satt oss ned med maten først. Fikk skikkelig festivalfølelsen og på INGEN måte vibber av at klokka var rett over daggry i hovedstaden.

Etter frokost og kaffe var det på tide å shake it off. På dansegulvet var det alle slags folk, noen i dress som sikkert skulle rett på kontoret, noen som hadde rullet seg i glitter for anledningen, noen i treningstøy (smart – det ble klamt!) og generelt en god miks av folk som ville starte dagen med å ha det gøy. Stemningen var liksom så lett og åpen, å føle seg frigjort på tross av at det var tidlig (og mangel på alkohol) var helt ærlig null stress.

Det var som et vanlig rave, bare uten grøftefyll og før jobb.

Når klokken var 08:45 var det bare å hoppe på bussen til jobb med glowsticks rundt halsen, haha. Og var dette en bra start på dagen? Jeg og Kim er hvertfall enige, frokostravet var over forventning. Digg mat, vi våknet fort, stemningen var veldig come as you are (folk hadde til og med seg kids) og det er helt ufarlig å ta av på dansegulvet før dagen har begynt.

Tips: ha deo og en ekstra genser i veska, jeg skiftet i heisen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg