Er det bare meg?

Har du hatt en kjip mobilulykke verdt å nevne?


For noen dager satt jeg og skulle skrive en liten historie til Det Nye om å miste eller ødelegge mobilen, noe jeg dessverre har ganske god erfaring med. Jeg skrev om at jeg i fjor hadde tre mobilulykker på veldig kort tid. Historien involverer både Beyoncé konsert i København og bestikkelser av en mindreårig gutt på 7-eleven, men det kan jeg fortelle mere om siden.

Den morsomme detaljen når jeg leverte til deadline var at jeg fikk saken i retur med spørsmålet “skjedde dette faktisk?“. Jeg måtte le.. Ja – det skjedde faktisk. Og da begynte jeg å tenke – er jeg faktisk så klønete at sannheten virker urealistisk? Har andre unge folk også sånne historier eller er det bare meg? Så på tur i søndagssola idag spurte jeg noen medborgere om deres kjipeste mobilulykker:

Vil du fortelle meg om den kjipeste mobilulykken du har hatt?

Er det bare MEG? For å motbevise påstanden og pleie mitt eget ego spurte jeg noen folk på tur i hovedstaden om også DE har hatt en kjip mobilulykke. Jeg møtte både #selfieulykke, stekepanne, romantisk bad og fest i Holmenkollen. Phew – kanskje jeg ikke er alene likevel? Se videoen og les innlegget her: https://wp.me/p8A7fT-NB // i samarbeid med Telenor Norge <3

Posted by Kirsebærhagen on Sunday, April 9, 2017

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg