Christina har landet drømmejobben!

Vinden blåser i min retning!


Ikke bare våknet jeg med riktig fot først idag, jeg har en ekstra god grunn til å smile. Fordi – wait for it! Jeg har landet drømmejobben hos De Nye sammen med Telenor. Gir meg selv en liten bitch-slap i trynet for å sjekke om jeg drømmer.

Blant malekoster, sko og halvtomme kaffekopper sitter jeg ofte med håret i en bustete palme og skriver eller filmer. Jeg liker jo så godt å dele med dere og nå får jeg mere tid til nettopp det. Tiden fremover blir innholdsrik, allerede i påsken blir jeg sendt ut på eventyr for Telenor og skal være med på noe jeg aldri har opplevd før. Dette blir definitivt året for nye utfordringer og mobilen min skal være med meg for å dekke alle elementene av det.

Det du kan forvente å møte her fremover er mere video, ny og spennende teknologi, mitt fargerike hjem, sosiale-medie-hacks og masse personlig innhold. Her er en mikset video av Kirsebærinnhold samt en presentasjon av meg for dere som kanskje ikke kjenner meg SÅ godt:

Velkommen til Kirsebærhagen!

Jeg har landet drømmejobben! 😍🍒 Her er en mikset video av Kirsebærinnhold for dere som kanskje ikke kjenner meg SÅ godt. Les hele innlegget her: https://wp.me/p8A7fT-18 🙂

Posted by Kirsebærhagen on Friday, April 7, 2017

Mitt fulle navn er Christina Fraas (det utales frås og ikke fraaaaas), jeg har nettopp fylt 27 år men føler meg forever 21. For en håndfull måneder siden sa jeg opp den trygge jobben min som kreativ leder i United Infuencers og var klar for å gjøre noe nytt.

Ikke visste jeg hvor nytt det skulle bli – ut av det blå bestemte samboeren min seg for at vi var over. Ingen forvarsel og ingen grunn. Jeg var i sjokk. Hva nå? Dagen etter pakket jeg bagen min og reiste – for alltid. Jeg så meg aldri tilbake. En uke etter spontankjøpte jeg et falleferdig hus med mystiske malerier og et 100 år gammelt fygel i stua. Livet er ikke alltid en lek.

I motsetning til tidligere hadde jeg plutselig tid. Tid til å gjøre ting jeg ikke hadde gjort før og mere tid til de tingene som driver meg. Det føles godt å tråkke litt utenfor den berømte boksen på en helt vanlig mandag, kjenne at jeg lever i ny og ne. Planen er heller å ankomme dødsleiet mitt litt brisen, forelska og en halvtime for seint enn punktlig, pent kledd og godt forberedt.

Men før det skal jeg finne på mye sprell – og i tiden fremover sammen med De Nye og Telenor. ?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg