Slik lager du kule ikoner til appene på mobilen

Jeg har pimpa homescreenen min ♥

Jeg bruker mange timer foran skjermen hver dag, 4 timer og 40 minutter i gjennomsnitt for å være eksakt. Er det ikke da motiverende å pimpe skjermen litt? Idag kom jeg over appen som heter CocoPPa i appstore, som har masse funky bakgrunner og custom ikoner jeg kan koble til appene mine opp mot! Litt fjasete og ganske kult.

Etter å ha testet litt endte jeg opp med denne popcorn-bakgrunnen og et utvalg av ikoner til de appene jeg har lyst å ha på førstesiden. Litt info som er greit å vite før du setter igang med å pimpe telefonen din:

 • du blir presentert for en bakgrunn med tilhørende ikoner, men du kan laste de ned hver for seg slik at du eksempelvis bare bruker bakrgunnen.
 • når du har funnet ikoner du liker trenger du ikke bruke alle fra samme “sett” med mindre du har lyst, jeg har koblet snapchat til et ikon fra ett sett, og facebook til et ikon fra et annet osv.
 • det er greit å merke seg at ikonene bare er snarveier til appene dine, så appene dine må fortsatt ligge synlige på telefonen (jeg har mine på side nummer to) så vil custom ikonet bare linke deg til appen.
 • dessverre klarer ikke custom ikonene å linke til alle slags apper, jeg ville for eksempel gjerne ha RuterBillett liggende med custom ikon på forsiden min men det funket ikke, heller ikke Tidal kunne linkes til (dette kommer sikkert), du kan heller ikke linke til funksjoner som ligger fast på iPhone.
 • jeg har ikke oppdaget noen form for bugs eller virus av appen, men kan heller ikke gå klar for at den er trygg annet enn egen erfaring – last ned og lek på eget ansvar.

Jeg har beholdt min “gamle homescreen” på side nummer to og laget side nummer en slik du ser på bildet, når jeg er lei av å ha custom ikoner som snarveier bare sletter jeg de. Men husk å IKKE slette de originale app-ikonene selvom du lager søte, fine, vakre snarveier!

Var ikke dette gøy? Happy playtime!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg