Do it yourself or die trying!

Sponsorinnhold Finn.no


 

Puh – igår tok jeg en skikkelig pust i bakken. La meg på senga med en stor porsjon makaroni med pølse, litt blåmuggost, kaldt vann og en vitamin well i umiddelbar nærhet. Skrudde av telefonen og så ikke mindre enn fem episoder av Divorce (den nye serien på HBO vet du, med Sarah Jessica Parker), før jeg reiste til drømmeland rett etter klokka 21 og sov i hele 10 timer! Litt slått ut av forkjølelsen som ikke ville slippe taket, men nå har jeg forhåpentligvis sovet den ut.

Jeg har hatt noen helt fantastisk morsomme dager og dere som følger med på snap (fraasis) har sett litt av det. Jeg har nemlig noen helt awesome DIY-prosjekter på gang som jeg har filmet og vil vise frem de neste månedene. Alt er selvsagt laget av ting du kan finne hjemme/få tak i brukt og på budsjett!

Blant annet har jeg blåst liv i den gamle globusen de fleste av oss hadde i stua på 90-tallet (neida – ikke bare som hatt!) og transformert en gammel kommode til et ellevilt baderomsmøbel! Synes det er kjempegøy når jeg kan lage noe nytt av noe som har vært noe annet. Da får med en gang hjemmet mere sjel og du har en tilhørighet og historie rundt tingene dine. For ikke å nevne at gjenbruk er helt konge, både for miljøet og planeten. De ferdige prosjektene og «oppskriftene» kommer. Gleder meg sånn til å vise de frem!

Happy friday til deg. Gjør noe digg for deg selv idag da!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg