Bursdag i Kirsebærhagen

Hurra for meg som fylte mitt år ?


Plutselig var dagen her for å tre ut av den fengende alderen tjue-sexy og begi meg ut på mitt tjue-syvende år, en alder uten morsomt ordspill. Jeg planla å skrive litt om dette før helgen men jeg har blitt søøøørpe forskjølet, så alt går i litt sakte film i Kirsebærhagen om dagen.

Siden jeg ikke var helt i hundre la jeg den perfekte planen for min bursdag; kake til frokost, shopping og lunsj med mamma, middag med farmor og familien – før jeg avsluttet kvelden med å begynne på den nyeste boka til Kepler i vinduskarmen, med smågodt i skåla og Sigur Rós i bakgrunnen. Og slik ble det.

Skal innrømme at den nye rosa fuskepelsen var Paris løftet formen et par hakk, den er umulig å ikke føle seg fabelaktig i og jeg hadde en nydelig dag med påspandert lunsj og fine nye vinglass i bursdagsgave.

Kvelden etter inviterte jeg de vennene som har vært aller nærmest for meg de siste månedene på en deilig middag med sashimi, kyllingsalat og mojitos her i Kirsebærhagen. Skulle gjerne invitert en hel haug men akkurat så hektisk det har vært de siste ukene, og akkurat så sliten jeg har vært i min kropp og min sjel – så var det helt riktig med et lite knippe og ikke en kjempestor feiring.

Skulle så innmari gjerne vist deg både borddekning og oppskrift på salaten – men den energien jeg hadde brukte jeg på helt andre ting enn å ta gode bilder, så det skal jeg notere meg at du har tilgode. For salaten ble så usannsynlig digg. Men det jeg derimot kommer til å vise frem asap – er de nydelige og gjennomtenkte gavene jeg fikk til Kirsebærhagen, som nøye skal få sine respektive plasser når roen har senket seg.

Nå ligger jeg fortsatt i sengen, klar for å stå opp og lage meg en SPICY smoothie som skal få renske opp litt i det systemet her. Kremt, host, hark. Happy sunday!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg