Video: 5 tips til hjemmekontoret

God morgen! ♥


En av de tingene jeg har vært mest happy for å ordne i Kirsebærhagen i det siste er denne lille sonen med skrivepult og godt dagslys midt i ansiktet – også kjent som hjemmekontoret.

Jeg har gledet meg til å ha et rolig sted å sitte å skrive, jobbe & filosofere. I god Kirsebærstil er selvsagt denne lille fredfulle oasen plassert midt iblant verktøy og materialer – ser du godt etter i denne videosnutten finner du både gardintrappa og sparkelpistolen. Sånn er det å bo i det som er halvveis en byggeplass.

Kirsebærhagens lille hjemmekontor

En av de tingene jeg har vært mest happy for å ordne i Kirsebærhagen i det siste er denne skrivepulten – også kjent som hjemmekontoret (trykk på HD). Et rolig sted å sitte å skrive, jobbe & filosofere. I god Kirsebærstil er selvsagt denne lille fredfulle oasen plassert midt iblant verktøy og materialer – ser du godt etter finner du både gardintrappa og sparkelpistol 😉 les hele innlegget her: http://kirsebærhagen.no/video-5-tips-til-hjemmekontoret

Posted by Kirsebærhagen on Friday, February 10, 2017

5 tips til hjemmekontoret:

♦ Plassering: det er lett å plassere møbler de ser finest ut i rommet, men som oftest og spesielt for hjemmekontoret er bruk viktigere enn utseende. Jeg holdt på å plassere min skrivepult inntil en vegg, men ombestemte meg og plasserte den mot vinduet – slik at jeg får dagslys i ansiktet og slipper å stirre i veggen når jeg tenker.

♦ Ladestasjon: når man er “in the zone” i et eller annet prosjekt (eller midt i en stalker-mission for den saks skyld) er det sinnsykt kjedelig å begynne husransakelse for å finne lader. Det er faktisk verdt å investere i et ekstra ladesett som kan stripses fast til hjemmekontoret. Da kan du feste det langs veggen, stripse de til bordbenet og la ledningene komme opp på baksiden av pulten, “usynlig” er det samme som pent. Og du slipper lete.

♦ Kontorkoppen (thermo!): wow, iløpet av en dag kan jeg alene ha produsert like mye oppvask som en familie på tre gjør på en hel uke – nitten kaffekopper og fjorten glass. Really Fraas? På videoen drikker jeg av en vanlig kaffekopp, men nå har jeg faktisk investert i et sånt litt fint take-away-thermo-krus som skal stå FAST på pulten. Når jeg vasker den opp setter jeg den tilbake på pulten. Når jeg henter mere kaffe skal det ikke være noen tvil om hvilket krus. Og det beste? Bruker du thermo-krus hjemme slipper du jo å bytte til ny varm kaffe HELE tiden.

♦ Boks til stygge ting: nå bekymrer du deg kanskje for at jeg egentlig er tom for tips, for dette var jo et kjedelig tips. Men nei – jeg er dønn seriøs. Jeg vil at hjemmekontoret mitt skal være både ryddig og fint, man blir inspirert av sånt. Likevel kjøpe jeg et skrivebord uten skuff, så jeg har en søt kremfarget boks hvor jeg putter alle de stygge tingene jeg trenger i min umiddelbare nærhet; nettbankbrikke, ekstern harddisk, antibac, tape, batterier, minnekortleser, usb penn.

♥ Noe grønt: jeg satt et pengetre på pulten min og etter det tjente jeg mere penger. Penger vokser på trær. True story. Men fra

spøk
alvor til alvor; ei litta grønn plante og kanskje et telys gjør noe med humøret. Det skaper friskere luft og ikke minst gjør det arbeidsplassen din litt mere levende når nettene blir lange og kulda setter inn.

..Ellers må jeg nevne at jeg er veldig happy med kortene jeg har dekoret med, de er fra papirkort.no! Og henger fra på hyssing med gamle klesklyper, noen er også tapet til vinduet i en kollasj.

Jeg er ikke helt ferdig ennå men fornøyd så langt, kanskje du har noen flere tips til meg?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg