Vitamininnsprøytning

En liten hilsen fra Rue Saint-Honoré, Paris ♥


Dersom du følger Kirsebærhagen på snap eller instagram har du kanskje fått med deg at jeg var en tur i Paris for noen dager siden og HERREGUD så glad jeg er for at jeg bestilte den helgeturen for neste tre måneder siden. For det første var det “så lenge til” at jeg egentlig ikke har rukket å glede meg skikkelig, så når jeg plutselig skulle pakke snippveska og dra føltes det helg magisk. For det andre ville jeg antagelig ikke prioritert verken tid eller penger til en Paristur dersom noen hadde spurt meg nå – men når det var booket så lenge i forveien var det jo liksom ikke noe spørsmål.

Helt ærlig var jeg litt tafatt ukene før Paristuren. Det virket som om drillen var kronisk tom for batteri og malekosten veide 100 kilo – MINST! Men etter noen dager i Par(ad)is kom jeg hjem med ny drivkraft og energi, en skikkelig vitamininnsprøytning rett og slett. Kanskje var det alt sukkeret og baksten som gjorde det? Her er noen av tingene som inspirerte meg:

Hjerteformet pizza etter en lang dag og det vakre taket inne på Galleri La Fayette.

De endeløse gangene av malerier, fløyel og lysekroner på Musée du Louvre (se video her). 15.000 skritt om dagen i nettingstrømper og hjemme-mekka boots.

Ekstravagante butikker med nydelig interiør, ananaser, pels og fargerike detaljer. Søte Crêperier og bakerier.

Å tillate seg å være skikkelig turist for en dag. Den sylskarpe, iskalde lufta tidlig om morgenen i Eiffeltårnet.

Gullbelagte kanter og detaljer på hånddekorerte klær. Følelsen av at alt er mye og mye er mer, hele tiden.

Til huset kjøpte jeg seks fine gullknotter til kommoden min, som jeg pusset opp straks jeg kom inn av døren hjemme. Siden da har jeg ikke sluppet malekosten og snart er gjesterommet ferdig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg