Velkommen til den hemmelige, frosne hagen.

Min favorittversjon av Once upon a dream av Lana Del Rey ♥


Jeg får skikkelig Maleficent vibes i hagen om dagen, derav sangen fra filmen. Luften er iskald og gitteret i porten er dekket av sylskarpe pigger til skrekk og advarsel. Klatreplantene fryser og klamrer seg til espaljeéne i stien mot huset. Inne sitter en kreativ sjel med begge nevene om tekoppen, og tenker ut små og store planer som potensielt skal eller ikke skal gjennomføres i hagen når frosten en dag tiner og sola gjør luften lunken igjen.

Jeg tenker på å sette en stol i toppen av kastanjetreet, slik at jeg kan sitte der i toppen og drikke kaffen min før frokost. Kanskje jeg skal sette en gammel seng på fremsiden av huset der solen står lengst, som jeg kan ligge og sole meg i, spise pizza og drikke rødvin i når det er varmt om kvelden. På terassen kunne jeg kanskje satt en gammel peisovn – man trenger jo ikke pipe utendørs!

Under et tre kunne jeg tenke meg å sette et gammelt skap, med vin, glass og bøker i. Slik at jeg har lett tilgang til det om jeg vil sette meg i en hengende kurvstol og dingle med bena.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg