Fire måneder med våtservietter

 

Varmt vann og såpe ♥


 

Utedo og kaldtvann: en skulle kanskje tro, at kjøkken og bad er de tingene som haster MEST når man flytter inn i et hjem som mangler nettopp dette.

Men da jeg i sommer kjøpte Kirsebærhagen var det ting som definitivt hastet mere. Å bytte tak var det aller viktigste, nå har jeg et godt isolert tak fritt for fukt som tåler både snø og regn. Å skifte ut vinduer var det nest viktigste. Gamle, punkterte vinduer ville sluppet ut all varme nå som det er -10 utenfor. For ikke å nevne at jeg måtte rive og bygge hele den delen som SKAL bli kjøkken helt på nytt.

Prioriteringer: når veggen har vært presenning, vinduene har vært hull ut i guds frie natur og kjøkkenet har vært i hagen setter jeg nå utrolig stor pris på et tett, varmt og lunt innerom. Selvom badet er fraværende og jeg må tasse ut på utedoen i gummistøvler og hodelykt hver morgen -ser jeg en egen sjarm i det. En sjarm som man kanskje bare ser når de tingene man tar som en selvfølge har vært fraværende en stund og man bygger hver fasilitet sten for sten.

En ny tid: etter fire måneder med våtservietter har jeg nå varmtvann i en spring innendørs  – og kan rense huden min med varmt vann og hudpleie. Noe jeg aldri pleide å se på som en luksus. Men jeg har jo ikke hatt vann inne, så den eneste kontakten ansiktet har hatt med varmtvann har vært når jeg har hentet vann i kanne ute og kokt det opp inne. Kan du se for deg lykken med å vaske seg i varmt vann i springen?

Det føles magisk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg