Julegavetips med skjult agenda

Ok, la meg være ærlig – dette er ikke en sak om diverse gode “julegavetips”. Dette er min personlige ønskeliste som jeg pakker inn som en sak om “julegavetips” for å virke mindre frempå.

Og for deg som ikke gidder å lese alt: jeg ønsker meg først og fremst ro og fred, synes også det er veldig hyggelig med hjemmelagde pepperkaker eller en flaske rødvin. Pepperkakene ønsker jeg meg fordi Kirsebærhagen ikke har komfyr ennå så jeg kan ikke bake mine egne – og har derfor ikke spist hjemmelagde pepperkaker i år. Og rødvin? Vel, jeg ønsker meg rødvin fordi jeg lever det bohemske liv (..noen ville sagt alkoholiker men det høres jo negativt ladd ut?).

Ønskeliste og julegavetips 


Lys i mørket

 

♦ RAINBOW bestikk fra Lagerhaus – jeg hylte når jeg så det. Tenk at det finnes? Ett sett koster 399,- (16 deler, 4 av hver) så om du vil ha 8 av hver bør du ha to sett. ♦ Synes denne sekken er så kul, hele er refleks! Den kunne jeg gjerne hatt på vei til og fra Kirsebærhagen, for her er det bekmørkt. Den koster 500,- og er fra Weekday.  ♦ Kubbelys, telys og duftlys er forbruksvare og aldri feil! Jeg hadde blitt glad for en pakke telys fra IKEA, et stort kubbelys fra Nille eller et finere duftlys slik som dette fra Indiska ♦ Et hjem får aldri nok levende lys spør du meg, og til Kirsebærhagen ønsker jeg meg en STOR rustikk/indisk inspirert lykt, den bør være så stor at den kan stå på gulvet forann peisen med et stort kubbelys og være en monument for seg selv. Synes denne (Også Indiska, ca 500,-) er såååå fin!


Jeg har allerede HBO og Netflix

..Og en sofa, og en bolle med chips. Derfor kunne jeg tenke meg en slik one piece pysj å ha på meg mens jeg sluker to sesonger av en serie på en dag. Som er grunnen til at andre juledag er HELLIG! ♦ Den ene er fra Lindex og den andre fra Bikbok, men det finnes jo slike overalt!


Julepynt og elefanter

♦ Synes det er så fint å få én og én julepynt jeg! Ønsker at jueltreet skal bære preg av minner og personlighet. Så jeg vil heller ha én eller to – som jeg vet at du valgte med omhu. Denne kula er fra Kremmerhuset og koster bare 39,- ♦ Jeg så først en variant av denne lysholderen med forstørrelsesglass på Milla Boutique men kom over en rimeligere variant på Indiska som er minst like fin. Love it! ♦ Elefanter er alltid fint, har en superfin tekanne fra Indiska som jeg er helt forelsket i og som de fortsatt har i butikk. Denne pyramiden er også nydelig. Hadde ikke blitt misfornøyd med en eller annen Indisk elefant til mitt nye hjem (Indiska, seff..) ♦


Heia Kremmerhuset!

♦ Om noen jeg var glad i hadde gitt meg en Buddhafigur hadde jeg vært overbevist om at den ville betydd lykke, synes denne fra Kremmehuset har så fine detaljer og jeg liker at den er så stor! Synes den definitivt er verdt 399,- ♦ Mitt kommende kjøkken kommer til å bære preg av mye messing, men siden jeg er en gull-junkie blir det nok en god miks! Digger denne knaggrekken (også fra Kremmerhuset) i messing med gullknagg. VIL HA! ♦ Okei WOW, denne indianerdekorasjonen er håndlaget og så utrolig vakker. Jeg vil ha den hengende på speilet inne på soverommet mitt ♦


Du vet du har blitt gammel når du ønsker deg et lite teppe til å ha på veggen!

..Men nå er det faktisk slik at jeg ønsker meg en slik veggdekorasjon, og elsker alle disse i makramé fra Kremmerhuset. Er du litt fingernem kanskje du hekler eller på et eller annet vis mekker en sjøl? isåfall er du min helt, og jeg kan invitere deg på kaffe og “noe attåt” mens vi ser på den fine veggdekorasjonen ♦ noe jeg også ville gjort om du kjøpte en til meg selvsagt.


Og ellers? Vel, jeg er IKKE fan av å gi gaver bare for å gi gaver. Jeg mener at man aldri MÅ gi julegaver. Kanskje en oppmerksomhet eller et kort, men ikke den holdningen at “jeg må finne noe til ham/henne til den summen”. Det viktigste med julen er å kose seg og det er en klisjé vi burde ta mere på kornet fordi veldig mange pålegger seg selv forventninger i store og det vide når det kommer til innkjøp og stress.

Ta deg tid til å puste og nyte, det er en større gave til de rundt deg at du er glad og frisk enn at de får den perfekte gaven.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg