The mile high club

Jeg har ikke hatt sex på et fly, men jeg har blitt ufrivillig analt penetrert av en rusten spiker på toppen av taket. Tells det? Var ikke helt sikker på om jeg skulle gråte eller le, så jeg gjorde begge deler.


Jepp, det er det som skjer på bildet nederst til venstre. Blinkskudd. Jeg kom fra det hele uten varige men, sett bort ifra hissig solbrente skuldre, kutt og blemmer på hendene og hull i tighsen. Ja og kampen mot et bebodd vepsebol – men slikt må man bare tåle.

Å kaste taksten ned fra taket er nydelig trening og definitivt verdt å gjøre selv. Jeg har spart mye på å preppe før snekkerne gjør fagarbeidet (jeg plukker ned, de setter opp nytt). Taksteinen plukkes radvis av fra topp til bunn, er man flere er det effektivt at to plukker løs stener og legger i hauger – mens to plukker fra haugene og kaster ned på bakken. Når man kaster ned på bakken må man sikte slik at de faller flatt ned og ikke treffer andre takstein – da sparer du mye tid på å slippe å plukke knust sten etterpå.

Er du heldig har du et lite ryddemannskap på 1-3 personer på bakken som plukker sten mens du henter nye fra haugen, slik at bakken er klar for nye sten. Med en slik 3-stegs-strategi tømte vi mitt tak på litt over en dag. Inkludert latter, skader og grillpause.

Alt i alt en nydelig dag i høyden!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg