Om meg og Kirsebærhagen!

“Dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert”


Kontakt: [email protected]

Det er jeg Christina Fraas, som står bak Kirsebærhagen. For en tid tilbake rømte jeg fra et tilsynelatende perfekt liv i hovedstaden og kjøpte et skjevt og falleferdig renoveringsprosjekt med en hage som var fantastisk for 30 år siden.

På en helt vanlig fredag gikk kjæresten min fra meg, to uker senere var jeg både singel arbeidsløs og hjemløs. I en slags tåke spontankjøpte jeg et fantastisk dødsbo utenfor Oslo som jeg nå bygger om til mitt eget paradis. Her kan du lese mere om hvordan jeg håndterer livets opp og nedturer, prosessen av oppussing og om hvordan jeg via mobilen har skapt min egen arbeidsplass slik at jeg kan leve et grønnere og enklere liv.

Jeg er en del av innholdskollektivet De Nye og Upolished.Tv. Mitt management er Egmont PEOPLE og jeg skriver for flere magasiner hos Egmont Publishing i Nydalen. I tråd med magasinet Det Nye vil du heller aldri i mine sosiale mediekanaler finne retusjerte bilder.

Jobbe sammen?

Vurderer du samarbeid med Kirsebærhagen eller meg som frilanser må du gjerne ta kontakt. Det samme gjelder ris, ros og generelle tilbakemeldinger. Per idag er jeg ambassadør for Telenor Yng.

Kjærlighet, Christina Fraas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg