Hjemløs

Nytt liv dag 0 ♦


Dag null i mitt nye liv begynte jeg å planlegge med blanke ark. Først og fremst reflekterer jeg rundt hva som er viktig for meg og lover meg selv at “de der hjemme” alltid skal komme først hos meg. Og med “de der hjemme” mener jeg kjæreste, familie og nære venner. De som er livet mitt utenfor jobb.

Noen går på jobben og når de kommer hjem starter livet. Den holdningen respekterer jeg hundre prosent! Men det er ikke meg. Lidenskapen min for det jeg driver med gjør at jeg er like opptatt av tiden og menneskene på jobben som tiden hjemme. Og de siste årene har jeg jobbet fryktelig mye. Fordi jeg synes det er så gøy. Det er en positiv ting – men jeg har forsømt “de der hjemme”.

Macen min har blitt med meg i middagsselskaper, late søndager i sengen har vært byttet ut med vekkeklokke og kaffe for å sjekke resultater på kampanjer. Og på en måte er det greit, det er fint å være karrierebevisst. Men nå sitter jeg her. Uten “de der hjemme”. Uten “hjemme”.

Bilder fra min siste dag i United Influencers.

En så fin tid med fantastiske mennesker. Så vanskelig å forlate. Men så riktig for fremtiden, for nå er tiden inne for å gjøre noe helt nytt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg